Kako se registrirati

Z registracijo na bolha.com boste postali del največje slovenske spletne skupnosti, ki šteje prek milijona uporabnikov!

Na domači strani portala bolha.com zgoraj desno kliknite gumb Registracija, ki vam odpre obrazec za registracijo. Po izpolnitvi obrazca vam bomo na vaš e-naslov poslali povezavo za aktivacijo vašega uporabniškega računa. S klikom na povezavo za aktivacijo je postopek registracije končan in lahko začnete s trgovanjem na bolha.com. V primeru, da ste registrirali novo pravno osebo in bolha.com trgovino, bo stik z vami vzpostavil prodajni svetovalec z namenom dokončanja registracije.

Uporabniški račun tipa Kupec

Preprost uporabniški račun tipa Kupec je namenjen tistim, ki želijo na portalu bolha.com predvsem kupovati. Izberite ga, če trenutno ne želite prodajati. V svojem računu lahko sestavite in shranite seznam želenih predmetov, s prodajalci pa varno stopite v stik s sporočili na bolha.com.

Če se kadarkoli vendarle odločite tudi za prodajo, lahko račun tipa Kupec preprosto spremenite v račun tipa Prodajalec. Nova registracija ni potrebna, zgolj kliknite na gumb Objava oglasa, izpolnite zahtevane podatke in vaš račun se bo samodejno spremenil v račun tipa Prodajalec.

Uporabniški račun tipa Prodajalec

Račun Prodajalec je namenjen vsem, ki želijo na portalu bolha.com kupovati, prodajati ali najemati. Po registraciji lahko hitro in preprosto objavljate oglase ter varno komunicirate z morebitnimi kupci s sporočili, poslanimi prek portala bolha.com.

Uporabniški račun za poslovne uporabnike - bolha.com trgovina

Račun bolha.com trgovina je namenjen podjetjem, samostojnim podjetnikom, združenjem in drugim pravnim osebam, oglasi tega računa pa se samodejno obnovijo z mesečno naročnino. V posebnem uporabniškem vmesniku je mogoče vnaprej izbirati in načrtovati izpostavljene oglaševalske pozicije za želene oglase, uporabnikom bolha.com trgovine pa so na voljo tudi prodajni svetovalci na portalu bolha.com.

Zahtevek za odprtje trgovine na portalu bolha.com lahko izpolnite tudi, če kliknete tukaj. Po izpolnitvi obrazca vam bomo na vaš e-naslov poslali povezavo za aktivacijo zahtevka. S klikom aktivacijske povezave je postopek aktivacije zahtevka za trgovino na portalu bolha.com zaključen, v najkrajšem možnem času pa bo v stik z vami stopil prodajni svetovalec z namenom dokončanja registriranja vaše trgovine na portalu bolha.com.


Povezana vsebina
bolha.com trgovina
Kako objaviti oglas
Ne morem se prijaviti

Potrebujete pomoč?