• Detektor dima GS558
  • Ne zamudite priložnosti

Detektor dima GS558

Cena
21,16 €
Šifra oglasa: 8415981

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Jugovzhodna Slovenija, Šmarješke Toplice, Šmarješke Toplice
Stanje
novo

Opis oglasa

Nastanek požara v gospodinjstvu, poslovni stavbi ali v industrijskem objektu lahko življenja veliko ljudi obrne na glavo. Tudi sami produkti izgorevanja, povzročeni tlečim predmetom ponavadi povzročijo precejšnje škode. Ali želite varovati zdravje vseh, ki se v vašem gospodinjstvu ali v drugem objektu nahajajo in preprečiti morebitne škode, ki jih ogenj lahko povzroči? Svojo nepremičnino opremite z zanesljivim stražarjem, ki bo namesto vas vašo varnost stražil noč in dan, z detektorjem dima GS558, in grozečo nevarnost odkrijte, preden bo prepozno.




Nevarnost pravočasno odkrije
V trenutku, ko prvič zavohate dim, lahko stanovalce v sosednjih prostorih že ogroža požar. Neopazna škatlica, s katero dopolnite svojo notranjost, lahko odkrije počasi tleči plamen, ki ga spremlja gost dim veliko prej, preden se spremeni v velik požar.Detektor dima GS558 varuje vaše zdravje in škode na premoženju. Investirajte v svojo varnost in varnost svojih bližnjih. Dobite zagotovilo, da je za vaše zdravje dobro poskrbljeno – v vaši prisotnosti, ponoči, ko vsi spijo, pa tudi v trenutkih, kadar v objektu nikogar ni.















10 let varnosti in mirnega spanja
Z namestitvijo detektorja dima GS558 dobite za naslednjih 10 let zagotovilo, da v vašem gospodinjstvu ali drugem objektu ne pride do požara. Detektor vam poleg tega vaše gospodinjstvo varuje tudi ponoči, kadar vsi trdno spijo. Detektor dima vas z zvočnim signalom glasno opozori še veliko prej, preden v sobi izbruhne neobvladljiv požar.









Optična in zvočna signalizacija
Detektor dima je opremljen z glasno sireno in rdečo LED diodo, ki vsakih 40 sekund nakazuje, ali naprava brezhibno deluje. Na stanje napake in nedelovanje naprave detektor vsakih 40 sekund opozori z zvočnim signalom, hkrati pa z utripanjem LED diode 20 sekund za zvočnim signalom.Funkcionalnost alarma lahko kadarkoli preverite z dolgim pritiskom na glavno tipko detektorja. Če naprava deluje brezhibno, 3x zaporedoma zapiska, nato pa utripne tudi LED signalizacija.















Brezžična povezava z drugimi detektorji
Detektor dima se lahko enostavno brezžično poveže z drugimi detektorji. S tem še bolj povečate varnost vseh, ki se v objektu nahajajo. Pri zaznavi požara s strani enega od detektorjev dima se ta signal prenese tudi v ostale nameščene naprave. Zvočnega signala, ki opozarja na zaznavo dima, ne boste zagotovo preslišali.  Ta funkcija vam pride prav predvsem v zelo velikih stavbah z več nadstropji.









Enostavna namestitev
Detektor dima GS558 je namenjen za namestitev na strop, steno ali kot prosto stoječ kjerkoli v prostoru. Za obešenje služi montažna plošča, ki jo s pomočjo vijakov pritrdite na steno. Detektor potem enostavno  namestite na montažni pokrov v dve fiksacijski izboklini in z zasukom fiksirate. Vaš detektor dima je potem v celoti pripravljen za uporabo.















Kam namestiti detektor
Svetujemo, da detektor dima GS558 namestite v vse prostore v hiši, razen kuhinj, kopalnic in garaž. Vodna para, para iz jedi in izpušni plini namreč lahko povzročijo lažne alarme. Detektor namestite na vsakem nadstropju, vključno s stopniščem tako, da njegovo signalizacijo slišite tudi med spanjem.






Dokumenti in datoteke, ki so na voljo za prenos



 

Navodila (PDF)

Spletna povezava

Zemljevid

Objekti v bližini

EURODISKONT - Cenejši Spletni Nakupi

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija
Oglas je objavljen
10.04.2024. ob 06:49
Do poteka še
do prodaje
Oglas je prikazan
317 -krat

EURODISKONT - Cenejši Spletni Nakupi

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija