Ta oglas je prodan.

Prebrskaj podobne oglase.

  • Behringer PRO MIXER VMX30
  • Behringer PRO MIXER VMX30
  • Behringer PRO MIXER VMX30
  • Behringer PRO MIXER VMX30
  • Behringer PRO MIXER VMX30

Behringer PRO MIXER VMX30

Cena
80 €
Šifra oglasa: 4697877

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Podravska, Maribor, Pobrežje
Stanje
rabljeno

Opis oglasa

Prodajam 3-kanalno mešalko znamke Behringer.

Vsi trije kanali se lahko uporabljajo tako za CDJ-e kot za gramofone. Faderji imajo 3 stopnje fader krivulje ("sharp", "mid", "soft") in 3-band EQ, ki je zelo blizu sodobnim kill/isolator EQ-jem na visokocenovnih znamkah mešalk (Pioneer, A&H...).
Na mešalko se lahko priključi tudi mikrofon, ki zasede 1. kanal, druga 2 pa sta bolj namenjena predvajanju skladb, saj imata posamezne tempo števce (ki sta natančna tudi do 160 bpm-ov), crossfader (ostrost krivulje in stran se lahko prilagodi na spodnjem panelu preko switcha) in posamezne kill switche, katere je na sodobnih mešalkah težko najti.
Mešalka ima še druge funkcije: sam sistem BPM števcev ob predvajanju dveh skladb preko lučk prikaže, katera skladba je izven sync-a, ima opcijo "XPQ SORROUND" zvoka, talk-over ob uporabljanju mikrofona in split-cue.
Estetski videz na mešalki je praktično brez napake. Glede samega delovanja: obstoji zanemarljivo majhen fader bleed, na kanalu 1 pa manjka knob za GAIN (vendar se volume gain na tistem kanalu še vedno da nadzorovati preko prsta). Razen tega mešalka deluje brez napake.

TL;DR: VMX300 priporočam začetnikom, ima pa tudi nekaj nostalgične vrednosti. Je lepo ohranjena in deluje zelo dobro, pred nakupom pa jo je seveda mogoče tudi preizkusiti (vso opremo lahko priskrbim sam). Če pa o mešalki želite še dodatne informacije, mi prosim pišite ali pa obiščite link: https://www.manualslib.com/manual/214465/Behringer-Pro-Mixer-Vmx300.html#manual

Zemljevid

Objekti v bližini
Oglas je objavljen
18.05.2022. ob 14:12
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
797 -krat