• Izolacija STP (Standartplast) Mass`a Bass`a 2,7 mm
  • Izolacija STP (Standartplast) Mass`a Bass`a 2,7 mm
  • Izolacija STP (Standartplast) Mass`a Bass`a 2,7 mm
  • Izolacija STP (Standartplast) Mass`a Bass`a 2,7 mm
  • Izolacija STP (Standartplast) Mass`a Bass`a 2,7 mm
  • Ne zamudite priložnosti

Izolacija STP (Standartplast) Mass`a Bass`a 2,7 mm

Cena
25 €
Šifra oglasa: 9391915

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Osrednjeslovenska, Ljubljana Moste Polje, Nove Jarše
Stanje
novo

Opis oglasa

Za podroben ogled artikla kliknite na spletno povezavo VEČ O PONUDBI, ki se nahaja v spodnjem delu opisa artikla. Za ostalo bogato ponudbo pa na našo spletno stran www.OrangeAudio.si.

VSE ARTIKLE POŠLJEMO TUDI PO POŠTI (dostava naslednji dan) - strošek dostave samo 3€.

- Fleksibilna večplastna zvočna izolacija
- Področja uporabe: vrata, tehnične luknje
- Debelina materiala: 2,7 mm
- Dimenzija izolacijske plošče: 57 x 47 cm
- Cena velja za kos (zadostuje za pokritje površine velikosti cca. 0,352 m2)

Izolacijski material STP Mass`a Bass`a
Dobra izolacija je izjemno pomemben faktor pri ustvarjanju čim boljšega zvočnega doživetja v vašem avtomobilu. Dobro izoliran avtomobil pripomore k izjemnemu izboljšanju zvoka ob uporabi enakih komponent in hkrati odstrani nadležne tresljaje pločevine in plastike, ki so pri močnejših sistemih v slabo izoleranih avtomobilih prej pravilo kot izjema. Poznamo več vrst izolacij, ki se ločijo po svoji funkciji in področjih uporabe.

STP (Standartplast) blagovna znamka ima že več kot 20-letno tradicijo izdelave izolacijskih materialov premium kvalitete za uporabo na različnih področjih. Primarno se STP materiali uporabljajo v avtomobilski industirji. Podjetje STP dobavlja materiale za zvočno izolacijo v Volkswagen, Ford Sollers, Nissan, Treves, Faurecia, Magna, Gaz, AutoVaz, UAZ in druge avtomobilske obrate. Imajo tudi ima lastni znanstveni laboratorij z bogatimi izkušnjami v vibroakustičnih raziskavah in razvoju.

STP Mass`a Bass`a izolacija slovi po dobrih karakteristikah odpravljanja vibracij in hrupa. Je samolepilna, zato za lepljenje ne boste potrebovali kakršnihkoli dodatnih nanosov lepila. Za lažji nanos jo je potrebno dodatno segrevati s toplotno pištolo. Izolacijski material STP Mass`a Bass`a ima večplastno sestavo. Prva plast je iz aluminijasta folija, druga plast je bitumnske osnove, tretja plast je lepilni sloj, prekrit z zaščitno folijo. 

Nanašanje izolacije STP Mass`a Bass`a
Nanos izolacije STP Mass`a Bass`a je zaradi izjemne samolepilne podlage enostaven, zaradi svoje fleksibilnosti pa ga lahko enostavno tudi režemo in prilagajamo oblike. Temperaturno območje materiala je od -45°C do +70°C; pri relativni vlažnosti ne več kot 98% - pri temperaturi +25°C. Optimalen učinek z materialom STP je dosežen, ko je prekrito vsaj 75% površine. Uporabljamo ga za izolacijo vrat in tehničnih lukenj. Debelina STP materiala je 2,7 mm.

Dimenzija posameznih plošč: 47 cm x 57 cm

Spletna povezava

Zemljevid

OrangeAudio.si

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija
Oglas je objavljen
19.10.2022. ob 11:18
Do poteka še
do prodaje
Oglas je prikazan
599 -krat

OrangeAudio.si

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija