• Pantenol original 100ml
  • Pantenol original 100ml
  • Ne zamudite priložnosti

Pantenol original 100ml

Cena
10 €
Šifra oglasa: 8850403

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Hrvaška
Stanje
novo

Opis oglasa

Prodajam novo neo odprto steklenico 100ml raztopine pantenola. Glavne značilnosti: Pantenol raztopina za čist obraz in zdrave lase Pantenol lasna raztopina je pripravek, ki je izredno uporaben. Ne samo, da je dobro za nego lasišča, ampak ga lahko uporabimo tudi kot nekakšno kremo za obraz. Pakirana je z vitamini, ki pomagajo pri regeneraciji kože in tkiv. Še posebej učinkovit je, ko gre za kožo glave, lic, čela in predjed pod očmi. Zelo hitro zadene pH ravnovesje na mestih, kjer se uporablja, hkrati pa jih hrani z vsemi uporabnimi snovmi. Na ta način se koža zaščiti pred številnimi okužbami in vnetji, ki so sovražnik številka ena in glavni vzročni dermatološki problemi.

Sestava raztapljanja in otečevanja ločbe: Najpomembnejša sestavina tega pripravka je dekspantenol, spojina, ki se preoblikuje v vašem organizmu in postane pantotenska kislina. Njegova učinkovitost leži v dejstvu, da se dodatno deponira v tkivu in postane koencim A. To praktično pomeni, da je sestavina, ki pomaga pri procesu presnove prebave maščob, ogljikovih hidratov in beljakovin. Na ta način so povrhnjica in dlake neposredno ugodno prizadeti. Zagotavljajo jim redno hidratacijo in ohranjajo optimalno pH vrednost. Še posebej je treba iskati, da je rešitev proti izpadanjem pantenola popolnoma neškodljiva in ugodna za vse tipe kože. Poleg navedenega ta pripravek vsebuje citrono kislino, natrijev citrat in natrijev benzoat. Za še boljše učinke je priporočljivo uporabljati AD kapljice, kokosovo in ricinusovo olje.

Kako se pantenol uporablja za lase? Če iščete naraven način proti izpadanje las, morate biti na pravi poti s to rešitvijo. Razpokani konci, suhe in poškodovane dlačice, drhtenje in povečana mast – vse to so simptomi, ki bodo zagotovo sprožili izpadanje las. Nego lahko nanesite na kožo glave, pa tudi na samih laseh nenavezano ali z dodatkom vode in drugih pripravkov. V slednjem primeru glej razmerje 1:1, saj bo tako najbolje delovalo. To zdravljenje narediš dvakrat na dan. Nanesite jo na glavo in jo z nežnimi krožnimi gibi drgnite vse do korenin plašča. Poleg klasične uporabe za rast las se ta raztopina uporablja tudi kot naravno sredstvo proti gubam na obrazu, kot tonik za čiščenje obraza in proti blokadi nosu in dihalnih poti.

Zemljevid

Objekti v bližini

grobnican19

Vsi oglasi tega oglaševalca
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Hrvaška
Uporabnik ni trgovec in zanj ne veljajo določbe EU o varstvu potrošnikov.
  • Naslov:  Hrvaška, Hrvaška
Oglas je objavljen
23.04.2024. ob 18:15
Do poteka še
Oglas je prikazan
1075 -krat

grobnican19

Vsi oglasi tega oglaševalca
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Hrvaška
Uporabnik ni trgovec in zanj ne veljajo določbe EU o varstvu potrošnikov.
  • Naslov:  Hrvaška, Hrvaška