• REKUPERATOR SIKU Sphere 160 Comfort + MONTAŽA plačilo NA OBROKE
  • REKUPERATOR SIKU Sphere 160 Comfort + MONTAŽA plačilo NA OBROKE
  • Ne zamudite priložnosti

REKUPERATOR SIKU Sphere 160 Comfort + MONTAŽA plačilo NA OBROKE

Cena
550 €
Šifra oglasa: 11904821

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Osrednjeslovenska, Grosuplje, Grosuplje
Stanje
novo

Opis oglasa

Inverterska enosobna prezračevalna naprava z rekuperacijo za učinkovito prezračevanje in odzračevanje v stanovanjih, hišah ter javnih in poslovnih stavbah.Zelo učinkovit akumulator toplote iz keramike shranjuje energijo odsesanega zraka in jo dovaja nazaj na svež zrak. Na ta način lahko dobimo do 93% toplotne energije. Zahvaljujoč protibakterijski prevleki toplotnega izmenjevalnika in vgrajenim filtrom za prah lahko vdihnete čist, zdrav svež zrak.

Siku Sphere ima sodoben EC ventilator, ki deluje izmenično. Med 1. fazo ventilator odvzema zastarel zrak, ki ne vsebuje kisika (grelna baterija je ogrevana), v 2. fazi pa v prostor prenaša bogat s kisikom svež zrak. Shranjena toplotna energija se s pomočjo akumulatorja toplote sprosti nazaj v svež zrak. Vsakih 70 sekund se izmenjuje med fazo 1 in fazo 2.

Prezračevanje ima veliko število možnosti nadzora. Z zelo občutljivim senzorjem vlažnosti lahko nadzorujete vlago in po potrebi prezračujete. Ciljno vlažnost lahko nastavite sami. V primeru povečane vlažnosti naprava samodejno preklopi na najvišjo raven in ostane tam, dokler vlaga spet ne pade pod mejno vrednost. Nastavite lahko tudi čas zakasnitve izklopa (0, 5, 15 ali 30 minut). Obstaja tudi kontakt (110–240V) za zunanje naprave, kot so senzorji CO2, gumbi, požarni alarmni sistemi itd.

Prezračevanje bivalnega prostora lahko nadzirate s priloženim daljinskim upravljalnikom. Poleg tega so na napravi gumbi, s katerimi lahko izberete najpomembnejše funkcije.

CENA BREZ MONTAŽE Z 22% DDV: 580€
CENA Z MONTAŽO Z 9,5% DDV: 750€

Ob nakupu 2 ali več rekuperatorjev in vgradnja na istem objektu vam uredim tudi subvencijo 20%. Vso dokumentacijo vam jaz uredim.

Izdelek brezplačno pošljem tudi na dom.

Več info 031 279 996

Zemljevid

Poslovne storitve, Jaka Ferkulj s.p.

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija
  • Naslov:  Pri nadvozu 2, 1000 Ljubljana, Osrednjeslovenska, Slovenija
Oglas je objavljen
17.10.2024. ob 19:10
Do poteka še
do prodaje
Oglas je prikazan
400 -krat

Poslovne storitve, Jaka Ferkulj s.p.

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija
  • Naslov:  Pri nadvozu 2, 1000 Ljubljana, Osrednjeslovenska, Slovenija