Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • Guitar hero 5 Wireless Bobni, Kitara, Mikrofon za PS2 / PC

Guitar hero 5 Wireless Bobni, Kitara, Mikrofon za PS2 / PC

Cena
200 €

+ 4,87 € dostava

+ 8,00 € zaščita kupca

Storitev BREZ SKRBI - Denar za izdelek nakažete na nevtralni račun bolha.com. Če prejeti izdelek ni enak naročenemu ali izdelek ni bil dostavljen, vam vrnemo denar. Pred naročanjem pozorno preberite Navodila in pogosta vprašanja.

Šifra oglasa: 12580817

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Podravska, Miklavž na Dravskem polju, Miklavž na Dravskem polju
Stanje
rabljeno

Opis oglasa

Stopite v ospredje in sprostite svoj notranji rock zvezdniški potencial s popolnim kompletom Guitar Hero 5 za PlayStation 2 in Clone Hero na PC-ju! Ta celoten komplet vas vabi, da zatresete svet z brezžično kitaro, dinamičnimi bobni in odzivnim mikrofonom, vse zasnovano tako, da vam omogoča popolno izkušnjo celotne skupine.

Kaj je vključeno:

Brezžični krmilnik za kitaro:
Osvobodite se kablov, ko igrate solo in rifate z najboljšimi. Ta brezžična sekira ima strum bar, whammy bar in občutljive tipke na pritisk, ki omogočajo potopitveno, avtentično rock-and-roll izkušnjo.

Bobnarski komplet:
Čutite vsak udarec s tem odzivnim bobnarskim kompletom, ki vključuje blazine za mali boben, tri tome in činele ter pedal za bas boben. To je vaša priložnost, da bobnate kot legende!

Mikrofon:
Stopite v središče pozornosti in zapojte svoje najljubše melodije z jasnostjo. Priloženi mikrofon je popoln za tiste, ki ne želijo le igrati glasbe, ampak biti glas svoje skupine.

Lastnosti igre:
Način igre Party Play: Skočite v/iz pesmi brez težav in med igranjem menjavajte člane skupine!
Način RockFest: Tekmujte lokalno ali na spletu v različnih izzivih, kot so Momentum, Perfectionist in Do or Die.
Prilagodljive setliste: Oblikujte svoj koncert. Od prizorišča do vrstnega reda pesmi, moč za oblikovanje vašega idealnega nastopa je v vaših rokah.

Ta komplet ni zgolj igranje igre; gre za ustvarjanje nepozabnih trenutkov in čarobnosti glasbe. Ne glede na to, ali gostite nabito polno zabavo ali izpopolnjujete svoje glasbene spretnosti v samostojnih seansah, komplet Guitar Hero 5 zagotavlja neskončno zabavo in pristno vznemirjenje glasbenega nastopa.
Idealen za ljubitelje glasbe, bodoče glasbenike in vsakogar, ki želi dodati nekaj rocka svojemu igralnemu večeru, ta komplet obljublja ure zavzetega zabavnega in živahnega tekmovanja. Ne zamudite priložnosti, da zavzamete oder. Oddajte svojo ponudbo zdaj in pustite, da prevzame rock and roll!

Stanje: Odlično delovno stanje. Vsi predmeti so bili testirani in so popolnoma funkcionalni.

Povišajte svojo igralno izkušnjo in pretvorite vsako srečanje v koncert s tem kompletom Guitar Hero 5 za PlayStation 2.

Ta komplet je bil testiran na Sony PlayStation 2 in Clone Hero na PC-ju.

Zemljevid

aleks3101

5,0 (1)
Poglej vse ocene Vsi oglasi tega oglaševalca
Oglas je objavljen
16.04.2024. ob 12:18
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
118 -krat

aleks3101

5,0 (1)
Poglej vse ocene Vsi oglasi tega oglaševalca