Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • Prekrivne hlačke Mala Ritka - Zeleni gozd
  • Prekrivne hlačke Mala Ritka - Zeleni gozd

Prekrivne hlačke Mala Ritka - Zeleni gozd

Cena
10,90 €
Šifra oglasa: 3199237

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Jugovzhodna Slovenija, Novo mesto, Novo mesto
Stanje
novo

Opis oglasa

Prekrivne hlačke Mala Ritka

Prekrivne hlačke Mala Ritka so primerne za dojenčke med približno 3kg do 15kg, saj rastejo skupaj z njimi. To omogočajo pritiskači s katerimi reguliramo velikost hlačk glede na rast dojenčka. Dvojna elastika se lepo oprime nogic in ne tišči, hkrati pa poskrbi, da ni puščanja. Hlačke so podobne žepastim plenicam, le da ni žepka in notranje plasti flisa. Prekrivne hlačke namestimo podobno kot žepasto plenico (to si lahko pogledate TUKAJ: https://malaritka.si/content/7-namescanje-plenicke).

Prekrivne hlačke so narejene iz nepremočljivega PUL poliestra. Sami si izberete vložke, ki vam bodo najbolj ustrezali in jih položite na pralno plenico. Za male polulančke priporočamo dva vložka hkrati, enega na drugega. Za vložke lahko uporabite tudi običajne tetra plenice, nekateri bolj ekološko osveščeni starši si naredijo vložke iz starih brisač ali pa kombinirajo po želji. Nujno pa dodajte vsaj en vložek iz jedra iz mikrofibre zaradi večje vpojnosti in efekta STY DRY (da bo dojenček suh).

Vzdrževanje: prekrivne hlačke peremo na 40˚C s pralnim praškom brez mehčalca enako kot navadne žepaste plenice. Sušimo jih na zraku in ne v sušilnem stroju ali na radiatorju, ker se material poškoduje. Prekrivne hlačke so zelo enostavne za vzdrževanje saj so zelo hitro suhe. Da vam bo lažje: vsa pogosta vprašanja in nasveti se nahajajo na dnu spletne strani https://malaritka.si/ pod zavihkom pogosta vprašanja.

Sestava: nepremočljivi PUL poliester

BREZPLAČNA DOSTAVA ZA NAROČILA NAD 30€

Izdelki Mala Ritka se ponašajo s certifikati za varno proizvodnjo ter proizvodnjo brez kemikalij (BV, SGS, Oeko Tex).

https://malaritka.si/

Spletna povezava

Zemljevid

Objekti v bližini
Oglas je objavljen
04.02.2020. ob 11:15
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
287 -krat