• Polnilec akumulatorja 6/12V 0,8A
  • Ne zamudite priložnosti

Polnilec akumulatorja 6/12V 0,8A

Cena
20,31 €
Šifra oglasa: 8494691

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Jugovzhodna Slovenija, Šmarješke Toplice, Šmarješke Toplice
Stanje
novo

Opis oglasa


Za majhne in velike baterije
Predvsem kot polnilnike baterij , ampak razen, da se z njeno pomočjo polnjenje veliko več baterije brez vzdrževanja z napetostjo 6 ali 12 V in kapaciteto 1,2-30 Ah .
Avtomobili , počitniške prikolice , motorna kolesa , štirikolesniki , čolni , jet-smuči , vrtni traktorji , električni avtomobil za otroke in številne druge zaganjalne baterije vas ne bodo nikoli izdale.
Napolni vse MF baterije (brez vzdrževanja), WET (kisle, s tekočim elektrolitom), VRLA (z vpojnim ločevalnikom stekla), AGM in GEL (z gel elektrolitom, absorbiranim v separatorjih).
 
Inteligentni pomočnik
Ima skupno 3 načine polnjenja - 6 V, 12 V in 12,4 V (za LiFePO₄ baterije). Takoj po priključitvi sam diagnosticira vrsto priključene baterije , zahvaljujoč notranjemu računalniku, in izbere ustrezen način. Lahko ga nastavite tudi sami s tipko MODE.
Prav tako lahko oceni stanje baterije. Na podlagi tega bo določil primerno hitrost in intenzivnost polnjenja, tako da bodo nove baterije popolnoma napolnjene in starejše ne bodo po nepotrebnem napolnjene.
Prilagodi se tudi vsakemu vremenu. V hladnem dnevu poveča napetost do 14,7 V , kar napolni bolj učinkovito. Nasprotno pa pri temperaturah nad 40 ° C zmanjša svojo moč, da prepreči pregrevanje baterije in polnilca.
 
Polnilnik za vzdrževanje akumulatorjev v avtomobilu
Poleg diagnostike brez napak in samodejnega zagona se polnjenje izvrstno izkaže tudi v tako imenovanem kapljičnem polnjenju (način vzdrževanja baterije). Še posebej bo cenil "počitniške voznike" ali ležalnike, ki uporabljajo svoj avtomobil ali motorno kolo večinoma na zelo kratki razdalji.
Polnilnik polnite brez prekinitve - prepoznal bo, kdaj bo akumulator napajal z malo več energije. Tako boste akumulatorju vašega avtomobila podaljšali življenjsko dobo in več energije ter vedno pripravljeni na zagon.
 
Razžvepljevalni režim
Slabo napolnjene ali popolnoma izpraznjene baterije svinčeve kisline se poškodujejo šele po nekaj dneh - izgubijo največjo napetost in moč (zaradi tako imenovanega sulfacije). V mnogih primerih trajno. Na srečo je ta polnilnik tako inteligenten, da lahko z intenzivnimi impulzi električne energije začne postopek tako imenovane razžvepljenosti, s čimer nekoliko poškodovane baterije vrne v prvotno stanje .
 
Zaščita pred povratkom od kratkega stika in polarnosti
Čeprav dobite podrobna navodila za uporabo , se lahko vsakdo enkrat zmede. Zaradi tega je polnilnik EMOS N1015 opremljen z zaščito pred kratkim stikom in polarnostjo. Ko sta rdeči (+) in črni (-) sponki priključeni na napačne sponke akumulatorja, LED napak zasveti rdeče in polnjenje se ne začne .

Vsebina paketa

Polnilnik N1015 (z 1,8 m napajalnim kablom)
priročnik

Parametri artiklapredvideno zapolnjenje
6/12 V, 1,2 Ah–30 Ah; 12,8 V LiFePO4, 2 Ah–15 Ah


polnilni kabel
1,8 m s sponkami na koncih


upravljanje polnjenja
vodeno z interno MCU, diagnosticira priključeni aku in avtomatsko ga polni, vzdržuje, preprečuje pregretje


režim razžveplanja
da


vzdrževalni režim
da


program za hladno vreme
ne


korakov polnjenja
7


zaščita proti kratkemu stiku in zamenjavi polaritete
da


indikacija polnjenja
LED


vhod
220–240 V AC/50 Hz/300 mA


izhodni tok
0,8 A


polnilna napetost
7,3 V/14,5 V DC


polnilni tok
0,8 A +/-10 %


zaščita
IP65 (pokrov polnilnik)


teža
255 g


prodajna embalaža
1 kos, škatla 

 

 

Spletna povezava

Zemljevid

EURODISKONT - Cenejši Spletni Nakupi

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija
Oglas je objavljen
22.07.2022. ob 20:36
Do poteka še
do prodaje
Oglas je prikazan
198 -krat

EURODISKONT - Cenejši Spletni Nakupi

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija