Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • Iris išče dom
  • Iris išče dom
  • Iris išče dom

Iris išče dom

Cena
0 €
Šifra oglasa: 12867964

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Podarim
Lokacija
Hrvaška
Številka mikročipa
191035000138353

Opis oglasa

Prosimo, da nas kontaktirajo le odgovorni ljudje, ki se zavedajo, da je skrb za psa skrb za naslednjih 15 let ali več. Priporočljivo je tudi, da se posvetujete z vsemi družinskimi člani, preden nas kontaktirate! Kontakt Maja +385 91 508 8589 (viber ali Whatsapp)

Iris - ženska - stara okoli 2 leti ( 05.04.2022. ) - 18 kg - 52 cm visoka - carkljiva, igriva, radahodi na sprehode - odlična z odraslimi in otroci - dobra z drugimi psmi, rad se igra z njimi - ne ve se, kako je z mačkami - dobra v avtu in sprehodu na povodcu - ima alergijo, zato uživa hipoalergeno hrano in se mira zdraviti zaradi alergij, ko se začne praskati (zadnja terapija je dobila kortikosteroide, antibiotike in vitamine za kožo)

Vsakega psa posvojimo s podpisom pogodbe o odgovornem zlastništvu ter s preverjanjem pogojev, kje in kako bi pes živel. Pred videoklicem se pisno odgovori na informativni vprašalnik, ki se pošlje vsem zainteresiranim potencialnim posvojiteljem. Možno je dobiti posnetke psov ali več slik na zahtevo. Vsi psi starejši od 8,9 mesecev so sterilizirani in kastrirani. Vsi psi mlajši od 8,9 mesecev se ne sterilizirajo, ker niso spolno zreli, zato bodoči posvojitelj prevzame obvezno kastracijo/sterilizacijo na lastne stroške. Vsak pes ima EU potni list in je ustrezno cepljen. Za vsakega psa mora posvojitelj priti v Samobor (mesto ob slovensko-hrvaški meji Obrežje - Bregana).

Zemljevid

obala-3

Vsi oglasi tega oglaševalca
Oglas je objavljen
21.08.2024. ob 20:33
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
222 -krat

obala-3

Vsi oglasi tega oglaševalca

Povezani oglasi