• FDC - OPD Poljub
  • Ne zamudite priložnosti

FDC - OPD Poljub

Cena
3 €
Šifra oglasa: 178488

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Obalno-kraška, Komen, Komen
Stanje
novo

Opis oglasa

Poljub

Vsakdanji pojem, ki je lahko tudi slovesen, spoštljiv, skrivnosten, zaželen, a prepovedan, da nekateri že ob sami besedi ali misli nanj zardijo. In zakaj je poljub tisti najbolj magičen, najbolj nedoločljiv in hkrati najbolj naraven in pristen? Že prve civilizacije našega planeta so ga razlagale in opisovale kot nekaj veličastnega, največkrat povezanega z božanstvi in z usodo. Pri poljubu imajo glavno funkcijo usta, organ, skozi katerega dihamo. Izdihnemo in vdihnemo. Predamo in sprejmemo dušo. Simbolično to naredimo s poljubom. Tako se za vedno povežemo z božjim ali izmenjamo duši z ljubljenim. Mladoporočenca skleneta zakon s poljubom, pomeni, da zvežeta dušo enega z dušo drugega za zmeraj. Poljub ni samo znak ljubezni ali erotike, ampak velikokrat znak spoštovanja, pripadnosti, enotnosti.
Prav je, da smo poljubu iz mističnih višav vdahnili malo realnosti. Zakaj bi se ga sramovali ali ga skrivali? Prepričana sem, da nismo storili nič prepovedanega, ko smo poljubu dovolili, da se je naselil v naš vsakdanjik. Če le ni nasilen ali pod prisilo, potem z vsemi svojimi sporočili ne more biti napačen, saj je zmeraj znak sreče, prijateljstva, radovednosti in zadovoljstva spoznanja, vznemirjenja, ljubezni in omike.
Pošta Slovenije seveda ni spregledala tako pomembnih trenutkov v vaših življenjih. Velikokrat bi radi koga poljubili, pa ga ne moremo, saj je predaleč, poljub pa zahteva fizično bližino. Od zdaj naprej pa bodo lahko prejemniki vaših pošiljk prek nove voščilne znamke poleg toplih in prijaznih besed prejeli tudi poljub.

Zemljevid

xantia1

Vsi oglasi tega oglaševalca
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija
Uporabnik ni trgovec in zanj ne veljajo določbe EU o varstvu potrošnikov.
  • Naslov:  6223 Komen, Obalno-kraška, Slovenija
Oglas je objavljen
27.04.2024. ob 14:09
Do poteka še
Oglas je prikazan
235 -krat

xantia1

Vsi oglasi tega oglaševalca
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija
Uporabnik ni trgovec in zanj ne veljajo določbe EU o varstvu potrošnikov.
  • Naslov:  6223 Komen, Obalno-kraška, Slovenija