Strešna kritina Decra Roman

  • Cena: po dogovoru
  • Šifra oglasa: 2049445
  • Objavljen:
  • Do poteka še: do prodaje
  • Število prikazov oglasa: -krat
Podatki o oglasu
Lokacija: Osrednjeslovenska, Ljubljana, Črnuče

Več:

Decra® Roman lahki strešniki zagotavljajo privlačno in gospodarno rešitev za vse vrste streh od naklona 15 ° do vertikale. Sistem strešne kritine, ki je na voljo v rustik barvi , sestavljena iz pocinkane jeklene pločevine z večslojnimi premazi akrila , epoksija in sloj iz naravnega mineralnega posipa z izgledom klasičnih staranih primorskih opečnih strešnikov.

Decra® Roman strešniki so idealna zamenjava klasičnih mediteranskih »korcev«. Majhna lastna teža strešnikov Decra® Roman ne vpliva na obtežbe starih ostrešij in jih kvečjemu razbremeni ob menjavi stare in težke kritine. Poleg tega pa je Decra® Roman idealna kritina za vetrovna področja, saj zaradi načina pokrivanja in pritrjevanja kljubuje vsem ekstremnim vremenskim vplivom.

Decra® Roman strešne plošče se proizvajajo v večjih formatih . To omogoča hitrejšo vgradnjo z dvojnim preklopom, kar omogoča, da so strešne plošče pritrjene na spodnjem in zgornjem robu in sicer je tako vsaka plošča pritrjena z osmimi žeblji, kar zagotavlja največjo odpornost proti močnim vetrovom kot so burja na primorskem. Decra® Roman strešna kritina je na voljo v dveh barvnih odtenkih.

Več na DECRA

DECRA ZS d.o.o.
Podgorica 135
1231 Ljubljana Črnuče
Telefon: 01 423 66 00
Zlatko Šakanović - (031) 615501
Pošlji sporočilo.