Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

Prodaja utečene spletne trgovine

Cena
35.000 €
Šifra oglasa: 12655634

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Osrednjeslovenska, Ljubljana Šiška, Šiška

Opis oglasa

PRODAJA UTEČENE SPLETNE TRGOVINE!

- Ste pripravljeni na vstop v svet vrhunske mode? Predstavljamo vam priložnost za investicijo v našo že uveljavljeno spletno trgovino, specializirano za ženska oblačila vrhunske kakovosti!

- Z natančnim ciljanjem potrošnikov smo zgradili zvesto bazo strank, kamor se že vrača več, kot 60% strank. Zgrajeni odlični temelji za uspeh!

- Stabilen tok obiskovalcev našega vzpostavljenega spletnega portala, podprt z aktivnimi profili na družbenih omrežjih, omogoča dodatno promocijo in tesnejšo povezavo s strankami.

- Uporabljamo preverjeno in enostavno upravljivo trgovinsko platformo, ki omogoča enostavno upravljanje inventarja, naročil in plačil.

- Imamo stabilne odnose z dobavitelji visoko kakovostnih oblačil, kar nam omogoča konkurenčne cene in ažurno osveževanje zalog.

- Možnost Razširitve: Poleg trenutnega asortimana obstaja možnost razširitve na druge atraktivne izdelke v modnem svetu, kar povečuje vaš potencialni dohodek!

Zakaj Investirati v spletno trgovino:
1. Takojšnji Prihodek: Z možnostjo prevzema zaloge artiklov lahko takoj začnete s prodajo in ustvarite dobiček. Največja prodaja je od nekje aprila do novembra, tudi izven sezone. Za večji prihodek skozi celo leto, pa možnost dodajanja novih artiklov oz. kategorij.
2. Stabilna in Rastoča Baza Strank: Imamo že zveste stranke, hkrati pa obstaja velik potencial za pridobivanje novih strank.
3. Podpora pri Prenosu Lastništva: Zagotavljamo podporo pri prenosu lastništva, da bo celoten proces čim bolj enostaven in učinkovit.

Ne Zamudite Te Izjemne Priložnosti! Spletni posel- spletna trgovina, zaloge,.. - Vse To Čaka Na Vas! Začetna cena: 35.000€ brez DDV, za resnega kupca cena ni zadnja.
Za več informacij me kontaktirajte na email: info.luxury.quinnba@gmail.com

Zemljevid

Oglas je objavljen
06.05.2024. ob 13:42
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
48 -krat