Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • KONTROLOR TEHNIČNIH PREGLEDOV - M/Ž

KONTROLOR TEHNIČNIH PREGLEDOV - M/Ž

Cena
Po dogovoru
Šifra oglasa: 12686688

Osnovne informacije

Lokacija
Obalno-kraška, Koper, Koper
Interna številka izdelka
PG45183

Opis oglasa

Naziv delovnega mesta oziroma dela: KONTROLOR TEHNIČNIH PREGLEDOV - M/Ž
Naziv delodajalca: AMZS D.D.; AMZS D.D., PE KOPER
Naslov delodajalca: Sermin 7 C, 6000 KOPER - CAPODISTRIA
Kontaktna oseba delodajalca za kandidate: SEDEJ NATAŠA, /, zaposlitev@amzs.si
Opis del in nalog: - IZVAJANJE NALOG IN OPRAVIL KONTROLORJA TEHNIČNIH PREGLEDOV MOTORNIH IN PRIKLOPNIH VOZIL VSEH KATEGORIJ V SKLADU S PREDPISI KOT VODILNI ALI SODELUJOČI KONTROLOR, SPREJEMANJE STRANK IN OPRAVLJANJE ZAKLJUČNEGA RAZGOVORA, SODELOVANJE PRI IZVAJANJU POSTOPKOV KONTROLE TAHOGRAFOV, SODELOVANJE PRI IZVAJANJU POSTOPKOV KONTROLE SKLADNOSTI VOZIL, POROČANJE O IZVRŠEVANJU NALOG IN OPRAVIL, IZVAJANJE DRUGIH OPRAVIL SKLADNO Z USPOSOBLJENOSTJO IN NAVODILI S STRANI NADREJENEGA VODJE.


UE delovnega mesta oziroma dela: KOPER
Trajanje zaposlitve: Nedoločen čas
Delovni čas: polni delovni čas
Delovne izkušnje: Niso potrebne
Drugi pogoji: SREDNJEŠOLSKA IZOBRAZBA TEHNIČNE (AVTOSERVISER, STROJNIŠTVO, ELEKTROTEHNIKA, LOGISTIKA, MEHATRONIKA, PROMET) SMERI, IZPIT ZA KONTROLORJA TEHNIČNIH PREGLEDOV S POOBLASTILOM - POTREBNO OBNAVLJANJE ZNANJA. POTRDILO O NEKAZNOVANOSTI. Z IZBRANIM KANDIDATOM BOMO SKLENILI DELOVNO RAZMERJE ZA NEDOLOČEN ČAS S POLNIM DELOVNIM ČASOM IN PETMESEČNIM POSKUSNIM DELOM. K PRIJAVI VABIMO TUDI KANDIDATE, KI ŠE NIMAJO OPRAVLJENEGA IZPITA ZA KONTROLORJA. IZPIT LAHKO OPRAVIJO TEKOM ZAPOSLITVE. STROŠKE KRIJE DELODAJALEC. POTREBNA IZOBRAZBA KOT JE NAVEDENO ZA KONTROLORJA IN DELOVNE IZKUŠNJE PRI SERVISIRANJU MOTORNIH VOZIL - UPOŠTEVA SE TUDI PRAKSA V ČASU ŠOLANJA.
Prijava je mogoča do: 12.06.2024
Poskusno delo: 5 mesecev

Informacije o prostih delovnih mestih objavljamo po podatkih Zavoda RS za zaposlovanje. Podrobnejši opisi delovnih mest in zahtevani pogoji so navedeni na spletni strani Zavoda (https://www.ess.gov.si) in na mobilni strani Zavoda ( https://m.ess.gov.si ), na oglasnih deskah Zavoda in pri delodajalcih. Za morebitne napake, nastale pri objavi informacij v mediju, Zavod RS za zaposlovanje ne odgovarja.

Preverite podobne oglase tudi na spletni strani MojeDelo.com (https://www.mojedelo.com/prosta-delovna-mesta/strojnistvo-metalurgija-rudarstvo/vse-regije).
Oglas je objavljen
15.05.2024. ob 00:24
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
36 -krat