Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • SKLADIŠČNIK KOORDINATOR V CELJU - M/Ž

SKLADIŠČNIK KOORDINATOR V CELJU - M/Ž

Cena
Po dogovoru
Šifra oglasa: 11883606

Osnovne informacije

Lokacija
Savinjska, Celje, Center
Interna številka izdelka
PC01904

Opis oglasa

Naziv delovnega mesta oziroma dela: SKLADIŠČNIK KOORDINATOR V CELJU - M/Ž
Naziv delodajalca: EPADA, pretovarjanje in druge storitve, d.o.o.
Naslov delodajalca: Ljubljanska cesta 13 D, 1236 TRZIN
Kontaktna oseba delodajalca za kandidate: FOX IVAN, 051 667 375, ivan@epada.si
Opis del in nalog: - SAMOSTOJNO OPRAVLJANJE NAJZAHTEVNEJŠIH DEL IN NALOG V OKVIRU POSTAVITVE SKLADIŠČA, EVIDENTIRANJE ZASEDENOSTI SKLADIŠČNIH PROSTOROV, OPTIMIZACIJA DELA IN ANALITIČNO PRIPRAVLJANJE PODATKOV TER POSREDOVANJE LE TEH VODJI ODDELKA, SKRBNIKOM, OSTALIM NADREJENIM, PRIPRAVA BLAGA ZA DISTRIBUCIJO, NADZOR NAD MANIPULACIJAMI Z BLAGOM PO SPREMLJAJOČI DOKUMENTACIJI, SKRBI ZA UREJENOST TRANSPORTNIH SREDSTEV PRI OPRAVLJANJU SKLADIŠČNO TRANSPORTNIH MANIPULACIJ, OPTIMIZACIJA SKLADIŠČNIH KAPACITET, DNEVNO PLANIRANJE DELA V DELOKROGU, V SKLADIŠČU, KOORDINACIJA DELA Z OSTALIMI SLUŽBAMI V ENOTI, ZAGOTAVLJANJE KOORDINIRANEGA DELA EKIPE IN LOGISTIČNE OPERATIVE V SKLADIŠČU, KONTROLA VAROVALNIH NAPRAV NA SREDSTVIH ZA DELO, KONTROLA SKLADNOSTI POSTOPKOV MANIPULACIJE Z NAVODILI ZA DELO Z DOLOČENIMI BLAGOVNIMI SKUPINAMI, SODELOVANJE PRI PERIODIČNIH IN IZREDNIH PREGLEDIH SREDSTEV ZA DELO, ODGOVORNOST ZA RACIONALNO UPORABO SREDSTEV ZA DELO, OPRAVLJANJE DRUGIH DEL IN NALOG PO NALOGU NADREJENEGA.

UE delovnega mesta oziroma dela: CELJE
Trajanje zaposlitve: Določen čas, 12 mesecev
Delovni čas: polni delovni čas
Delovne izkušnje: 1 leto
Vozniški izpit: B
Računalniška znanja: delo s preglednicami - osnovno, delo z bazami podatkov - osnovno
Drugi pogoji: Vsaj 1 leto vodstvenih izkušenj in izkušenj z vožnjo viličarja in paletnika. Poznavanje skladiščnih procesov in sposobnost vodenja večje skupine sodelavcev. Poznavanje delovanja skenerja. Poznavanje dela na računalniku, zaželeno na enem izmed programov v skladiščnem poslovanju.
Prijava je mogoča do: 30.05.2024
Poskusno delo: 6 mesecev

Informacije o prostih delovnih mestih objavljamo po podatkih Zavoda RS za zaposlovanje. Podrobnejši opisi delovnih mest in zahtevani pogoji so navedeni na spletni strani Zavoda (https://www.ess.gov.si) in na mobilni strani Zavoda ( https://m.ess.gov.si ), na oglasnih deskah Zavoda in pri delodajalcih. Za morebitne napake, nastale pri objavi informacij v mediju, Zavod RS za zaposlovanje ne odgovarja.

Preverite podobne oglase tudi na spletni strani MojeDelo.com (https://www.mojedelo.com/prosta-delovna-mesta/transport-nabava-in-logistika/vse-regije).
Oglas je objavljen
10.11.2023. ob 01:36
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
100 -krat