Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • STROJNIK TEŽKE GRADBENE MEHANIZACIJE - M/Ž

STROJNIK TEŽKE GRADBENE MEHANIZACIJE - M/Ž

Cena
Po dogovoru
Šifra oglasa: 12566788

Osnovne informacije

Lokacija
Obalno-kraška, Koper, Koper
Interna številka izdelka
PF77505

Opis oglasa

Naziv delovnega mesta oziroma dela: STROJNIK TEŽKE GRADBENE MEHANIZACIJE - M/Ž
Naziv delodajalca: GODINA GRADBENIŠTVO IN DRUGE STORITVE D.O.O.
Naslov delodajalca: Obrtno industrijska cona Hrpelje 22 , 6240 KOZINA
Kontaktna oseba delodajalca za kandidate: DOVGAN PRIMC IRIS, 051 637 893, iris.primc@godina.si
Opis del in nalog: - IZVAJANJE ZEMELJSKIH IN RUŠITVENIH DEL (IZKOP GRADBENE JAME, DEPONIRANJE IN RAZPROSTIRANJE IZKOPANEGA MATERIALA, IZKOP KANALA, ZASIP KANALA IN UTRJEVANJE NASUTEGA MATERIALA, ...), UPRAVLJANJE STABILNIH POSTROJENJ V OBRATU IN NA GRADBIŠČU (BETONARNA, ASFALTNA BAZA, KOMPRESOR, VRTALNA GARNITURA, SEPARACIJA, DROBILEC...), OPRAVLJANJE DEL NA ZGORNJEM USTROJU (UTRJEVANJE PODLAGE, POLAGANJE IN UTRJEVANJE ASFALTA, POLAGANJE IN VGRAJEVANJE BETONA...), OPRAVLJANJE STROJNEGA TRANSPORTA NA GRADBIŠČU, REDNI PREGLEDI, VZDRŽEVANJE STROJEV V SKLADU Z NAVODILI PROIZVAJALCEV IN OPRAVLJANJE MANJŠIH POPRAVIL, POSTOPANJE V SKLADU S PREDPISI ZA ZAGOTAVLJANJE VARSTVA IN ZDRAVJA PRI DELU, VARSTVA OKOLJA IN POŽARNE VARNOSTI TER IZVAJANJE UKREPOV ZA PREPREČEVANJE DELOVNIH NEZGOD, DRUGA DELA PO NAVODILIH PREDPOSTAVLJENEGA V OKVIRU DELAVČEVE STROKOVNE IZOBRAZBE, Z DELOM PRIDOBLJENIMI ZMOŽNOSTMI IN ZDRAVSTVENE SPOSOBNOSTI V VSEH DELOVNIH ENOTAH V OKVIRU DRUŽBE.

UE delovnega mesta oziroma dela: SEŽANA
Trajanje zaposlitve: Določen čas, 12 mesecev
Delovni čas: polni delovni čas
Urnik dela: dopoldan
Delovne izkušnje: 6 mes
Vozniški izpit: B
Drugi pogoji: OPRAVLJEN IZPIT ZA UPRAVLJALCA TGM JE PREDNOST.
Prijava je mogoča do: 11.05.2024
Poskusno delo: 3 mesece

Informacije o prostih delovnih mestih objavljamo po podatkih Zavoda RS za zaposlovanje. Podrobnejši opisi delovnih mest in zahtevani pogoji so navedeni na spletni strani Zavoda (https://www.ess.gov.si) in na mobilni strani Zavoda ( https://m.ess.gov.si ), na oglasnih deskah Zavoda in pri delodajalcih. Za morebitne napake, nastale pri objavi informacij v mediju, Zavod RS za zaposlovanje ne odgovarja.

Preverite podobne oglase tudi na spletni strani MojeDelo.com (https://www.mojedelo.com/prosta-delovna-mesta/transport-nabava-in-logistika/vse-regije).
Oglas je objavljen
13.04.2024. ob 00:36
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
38 -krat