Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • VOZNIK TOVORNEGA VOZILA – LJUBLJANA - M/Ž

VOZNIK TOVORNEGA VOZILA – LJUBLJANA - M/Ž

Cena
Po dogovoru
Šifra oglasa: 12635529

Osnovne informacije

Lokacija
Osrednjeslovenska, Ljubljana Center, Center
Interna številka izdelka
PG21664

Opis oglasa

Naziv delovnega mesta oziroma dela: VOZNIK TOVORNEGA VOZILA – LJUBLJANA - M/Ž
Naziv delodajalca: ESPADA, kadrovsko svetovanje, d.o.o.
Naslov delodajalca: Ljubljanska cesta 13 D, 1236 TRZIN
Kontaktna oseba delodajalca za kandidate: RENKO KAJA, 051 667 521, kaja@espada.si
Opis del in nalog: - SKRB ZA VZDRŽEVANJE VOZILA, VODENJE ZAHTEVANIH EVIDENC, OPRAVLJANJE POSLOV, POVEZANIH Z NALOŽITVIJO IN IZTOVARJANJEM BLAGA: KONTROLA ŠKODE, PRAVILNOST NALOŽENEGA TOVOR… IZOBRAŽEVANJE IN USPOSABLJANJE V SKLADU Z ZAHTEVAMI PROCESA.
IZVAJANJE AKTIVNOSTI ZA VZDRŽEVANJE ČISTEGA IN UREJENEGA DELOVNEGA OKOLJA TER DELOVNE OPREME. IZVAJANJE DEL, KI SO POTREBNA ZA NEMOTENO URESNIČEVANJE PLANSKIH OBVEZNOSTI DRUŽBE, IN USTREZAJO ZNANJU IN SPOSOBNOSTIM DELAVCA/KE TER OPRAVLJANJE DRUGIH DEL PO NAVODILIH NADREJENEGA.

UE delovnega mesta oziroma dela: LJUBLJANA
Trajanje zaposlitve: Določen čas, 12 mesecev
Delovni čas: polni delovni čas
Delovne izkušnje: 1 leto
Drugi pogoji: PRIČAKUJEMO: VOZNIŠKI IZPIT C IN E KATEGORIJE, ZAŽELENA VSAJ IV. STOPNJA IZOBRAZBE, IZKUŠNJE NA PODOBNEM PODROČJU DELA, SAMOINICIATIVNOST, FLEKSIBILNOST, HITRA ODZIVNOST, VESTNOST, ODGOVORNOST IN NATANČNOST. NUDIMO: ZAPOSLITEV ZA POLNI DELOVNI ČAS, REDNO IN STIMULATIVNO MESEČNO PLAČILO. DIREKTNA ZAPOSLITEV PRI NAŠEM NAROČNIKU
Prijava je mogoča do: 29.05.2024
Poskusno delo: 3 mesece

Informacije o prostih delovnih mestih objavljamo po podatkih Zavoda RS za zaposlovanje. Podrobnejši opisi delovnih mest in zahtevani pogoji so navedeni na spletni strani Zavoda (https://www.ess.gov.si) in na mobilni strani Zavoda ( https://m.ess.gov.si ), na oglasnih deskah Zavoda in pri delodajalcih. Za morebitne napake, nastale pri objavi informacij v mediju, Zavod RS za zaposlovanje ne odgovarja.

Preverite podobne oglase tudi na spletni strani MojeDelo.com (https://www.mojedelo.com/prosta-delovna-mesta/transport-nabava-in-logistika/vse-regije).
Oglas je objavljen
01.05.2024. ob 04:59
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
19 -krat