Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • Blumfeldt Pantheon Solid Sky vrtna hišica s streho
  • Blumfeldt Pantheon Solid Sky vrtna hišica s streho
  • Blumfeldt Pantheon Solid Sky vrtna hišica s streho
  • Blumfeldt Pantheon Solid Sky vrtna hišica s streho

Blumfeldt Pantheon Solid Sky vrtna hišica s streho

Cena
750 €
Šifra oglasa: 8177174

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Nakup preko spleta, Spletna ponudba, -
Stanje
novo

Opis oglasa

Blumfeldt Pantheon Solid Sky vrtna hišica s streho
Vrtna hišica Blumfeldt Pantheon Solid Sky spremeni teraso ali vrt v prostor sprostitve. S svojim elegantnim dizajnom se vrtna hišica vključi v vsak vrtni prostor. Z vrtno hišico Blumfeldt Pantheon Solid Sky je vsak prostor za sedenje varen pred dežjem, hkrati pa z zatemnjenimi strešnimi ploščami daje 3 x 3 metrov osvežilne sence. Konstrukcija iz stolpičev v velikosti 7,6 x 7,6 cm in debelino materiala 1,2 mm je maksimalno stabilna. Izdelana je iz praškasto lakiranega aluminija, zato je tudi zelo lahka. Vrtna hišica je idealna za dolgotrajen oddih v zunanjem prostoru in ne rjavi. Za mirno in tiho sedenje tudi med poletnimi nevihtami. Streha vrtne hišice je izdelana iz trdnih polikarbonatnih dvoplastnih plošč z debelino 6 mm, ki ne prepuščajo vode, so zelo trpežne in zaradi svoje strukture z votlimi komorami skoraj nezlomljive. Plošče so zatemnjene, ampak prepuščajo svetlobo, kar zagotavlja posebno vzdušje in hkrati zaščito pred soncem. Za več udobja v vrtni hišici poskrbijo po želji dostopne bočne stene, ki ščitijo pred soncem, vetrom in drugimi vremenskimi nevšečnostmi ter pred radovednimi očmi sosedov. Užívajte na soncu: vrtna hišica Blumfeldt Pantheon Solid Sky.
 
Vrhunske lastnosti
* premišljeno izdelana: celoten komplet s trdno streho za teraso in posedanje zunaj * na izbiro: kot dodatek so na voljo bočne stene za posebno zaščito in zasebnost * odporna proti vremenskim vplivom: trdna streha v obliki piramide * stabilna: lahka konstrukcija iz praškasto lakirane aluminijaste cevi * trdna streha: 3 x 3 m koničasta streha iz prozornih polikarbonatnih dvoslojnih plošč z debelino 6 mm * kakovostna: nerjavni aluminijasti vogalni stolpiči 7,6 x 7,6 cm z debelino materiala 1,2 mm
 
Podrobnosti o artiklu
* material (streha): polikarbonatne dvoslojne plošče * material (okvir): aluminij * barva konstrukcije: črna * barva plošč za streho: prozorna (zatemnjena) * vključeni količki za utrditev v zemlji * talna montažna plošča z odprtinami za utrditev količkov ali za privijanje * po izbiri so dostopne bočne stene v sivi (10033456) in bež barvi (10033457)
 
Vsebina pošiljke
* 1 x vrtna hišica (komplet za montažo) * 12 x količek * navodila za uporabo v nemščini in angleščini
 
Dimenzije
* dimenzije: cca 295 x 265 x 295 cm (Š x V x D) * dimenzije stolpiča: 7,6 x 7,6 cm (Š x D) * masa: cca 40 kg
 
Proizvajalec
Blumfeldt
 
Garancija
36 mesecev

Spletna povezava

Zemljevid

Objekti v bližini
Oglas je objavljen
25.10.2021. ob 00:28
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
58 -krat