Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • PRODAM GEOGRAFIJA EVROPE IN AZIJE delovni zvezek za geografijo v 7.raz

PRODAM GEOGRAFIJA EVROPE IN AZIJE delovni zvezek za geografijo v 7.raz

Cena
8 €

+ 4,87 € dostava

+ 0,99 € zaščita kupca

Storitev BREZ SKRBI - Denar za izdelek nakažete na nevtralni račun bolha.com. Če prejeti izdelek ni enak naročenemu ali izdelek ni bil dostavljen, vam vrnemo denar. Pred naročanjem pozorno preberite Navodila in pogosta vprašanja.

Šifra oglasa: 7443275

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Podravska, Maribor, Radvanje
Stanje
rabljeno

Opis oglasa

Prodam lepo ohranjeno GEOGRAFIJA EVROPE IN AZIJE, delovni zvezek za geografijo v 7. razredu osnovne šole.
Delovni zvezek ni le dopolnilo učbeniku, ampak je enakovreden sestavni del učbeniškega kompleta. Prinaša obilico nadvse pestrih in zanimivih nalog za utrjevanje, preverjanje in razširjanje geografskega znanja in veščin. Če je v učbeniku poudarek na razvijanju vsebinskih znanj, je v delovnem zvezku zagotovo poudarek na razvijanju procesnih znanj, ki pri sodobnem pouku stopajo v ospredje.

Naloge so različne: dolge in kratke, zahtevne in manj zahtevne, vse pa so pripravljene tako, da jih učenci lahko razumejo in rešujejo z veseljem. Zahtevnejše so označene z zvezdico. Pri vsaki evropski geografski enoti so vključene naloge, ki so nekakšna stalnica. Gre za različne naloge z nemimi kartami za izboljšanje prostorskih predstav, za naloge, ki simulirajo potovanja in podobno. Delovni zvezek je narejen na osnovi predhodnega delovnega zvezka Spoznavamo Evropo in Azijo, pri čemer je vrsta vaj skrajšanih ali poenostavljenih. Nekaj vaj je izpuščenih, nekaj jih je napisanih na novo, v celoti pa je delovni zvezek krajši od prejšnjega. Na koncu je v posebni prilogi zbrana vrsta reliefnih in političnih nemih kart Evrope in Azije, ki jih bodo učenci lahko izrezovali.
Prevzem Maribor ali preko pošte.
Kontakt:
041 749 515 ali 070 452 293 ali na mlakar361@gmail.com ali na bolho sporočilo

Zemljevid

Objekti v bližini
Oglas je objavljen
01.10.2023. ob 00:02
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
217 -krat