• PS5 Horizon Forbidden West
  • Ne zamudite priložnosti

PS5 Horizon Forbidden West

Cena
38,99 €
Šifra oglasa: 11453321

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Nakup preko spleta, Spletna ponudba, -
Interna številka izdelka
PPSA01521
Stanje
novo

Opis oglasa

Horizon Forbidden West nadaljuje zgodbo o Aloy, mladi lovki iz plemena Nora in klonu znanstvenice iz starega sveta Elisabet Sobeck, ko vodi skupino tovarišev na potovanju v obmejno regijo, znano kot Prepovedani zahod. Tam najti vir skrivnostne kuge, ki ubije vse, kar okuži. Na svojem potovanju po teh deželah Aloy naleti na nova območja, ki so jih opustošile ogromne nevihte in smrtonosni stroji, ter se spopade s plemenom nomadskih roparjev, od katerih so nekateri stroje ukrotili kot bojne orožje. Odkriva široko paleto okolij in ekosistemov, vključno z bujnimi dolinami, suhimi puščavami, zasneženimi gorami, tropskimi plažami, porušenimi mesti in podvodnimi okolji.

Za NAROČILO pritisni zgoraj SPLETNA POVEZAVA ali spodaj VEČ O PONUDBI.

Raziskujte oddaljene dežele, borite se z večjimi in bolj strahotnimi stroji. Spoznajte osupljiva nova plemena, ko se vrnete v postapokaliptični svet daljne prihodnosti Horizon.

Zemlja umira. Hude nevihte in neustavljiva okvara pustošijo po razpršenih ostankih človeštva, medtem ko strašljivi novi stroji prežijo po njihovih mejah. Življenje na Zemlji drvi proti novemu izumrtju in nihče ne ve, zakaj.

Aloy mora odkriti skrivnosti teh groženj in v svetu vzpostaviti red in ravnovesje. Na tej poti se mora ponovno združiti s starimi prijatelji, skleniti zavezništva z novimi vojskujočimi se frakcijami in razvozlati zapuščino starodavne preteklosti – pri tem pa poskuša ostati korak pred navidezno nepremagljivim novim sovražnikom.

PEGI 16 let Starostna omejitev

Za NAROČILO pritisni zgoraj SPLETNA POVEZAVA ali spodaj VEČ O PONUDBI.

Spletna povezava

Zemljevid

Objekti v bližini

TECHSHOP SILVIN REŠČIČ S.P.

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija
Oglas je objavljen
22.04.2024. ob 08:37
Do poteka še
do prodaje
Oglas je prikazan
153 -krat

TECHSHOP SILVIN REŠČIČ S.P.

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija