Kuba, favna, metulji

  • Cena:
  • Šifra oglasa: 333376
  • Objavljen:
  • Do poteka še:
  • Število prikazov oglasa: -krat
Podatki o oglasu
Vrsta ponudbe: Prodam
Lokacija: Osrednjeslovenska, Ljubljana Moste Polje, Nove Fužine
Stanje: rabljeno

Več:

OPIS PONUJENEGA:
Prodajam dvojnike in ostale viške iz svoje zbirke. Kuba, favna, metulji, brezhiben, nežigosan šesterec, številka po katalogu Michel: 741/5, kataloška cena (Muichel): 30 €.


OGLED PONUJENEGA IN KONTAKT:
Ogled »predmetov« je možen po predhodnem dogovoru (en teden prej) v Ljubljani, glede vseh ostalih informacij me lahko kontaktirate na: 041 487051.

NAČIN PLAČILA:
Kupec predmet prevzame osebno ali mu jih pošljem po pošti. Pri pošiljanju po pošti kupec nosi stroške poštnine. Plačilo možno v priporočenem pismu, s poštno nakaznico ali kot nakazilo na osebni račun Unicredit banke. Pri pošiljanju denarja v pismu, morebitno razliko vrnem v veljavnih slovenskih znamkah po nominalni vrednosti. Prosim ne pošiljajte kovancev. Poštnino računam po veljavnem ceniku Pošte Slovenije (www.posta.si) in ne računam več od dejanske poštnine. Računam jo seveda samo enkrat, če več kupljenih »predmetov« pošljem skupaj.

REKLAMACIJE:
Upoštevam vse utemeljene reklamacije glede kakovosti kupljenih »predmetov«, če menite, da ne ustrezajo opisu v oglasu. V izogib nesporazumom, mi predhodno pošljite vprašanja oz. me pokličite.

Podatki o uporabniku

Mesto in poštna številka
1000 Ljubljana
Regija
Osrednjeslovenska
Država
Slovenija
Lokacija oglasa Kuba, favna, metulji
Opomba: prikaže se približna lokacija vašega oglasa