Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • Zobna prha / Novo
  • Zobna prha / Novo

Zobna prha / Novo

Cena
40 €
Šifra oglasa: 9771387

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Osrednjeslovenska, Vrhnika, Vrhnika
Stanje
novo

Opis oglasa

Zobne prhe so bile najprej razvite kot alternativa običajni zobni nitki. Čeprav danes zobozdravniki močno svetujejo uporabo obeh metod za nego zob, je zobna prha na koncu boljša od običajne zobne nitke. Uporaba naprav za izpiranje ustne votline je lahko neprecenljiva v boju proti različnim boleznim dlesni, saj lahko doseže mesta pod samo dlesnijo, do katerih ne more dostopati nobena zobna nitka.

Zobne prhe (znane tudi kot naprave za izpiranje ustne votline) so še posebej odlične za ljudi, ki ne morejo uporabljati zobne nitke. To je lahko zaradi občutljivih dlesni, ortodontskih aparatov, zobnih vsadkov ali katerih koli drugih ovir, ki lahko predstavljajo nevšečnosti med nitkanjem zob. Te naprave so nenadomestljive, ko gre za odstranjevanje zobnih oblog, ki jih samo ščetkanje ne more odstraniti.

Opis izdelka

Vse o negi zob Zobna prha CANDEON CD 1000 je namenjena vsej družini . Odstranjuje bakterije v medzobnih prostorih in pod robovi dlesni, kamor zobna nitka ne seže . Deset-stopenska nastavitev tlaka, zagotavlja udobno in učinkovito uporabo za vsakega posameznika.
Zobna prha odstranjuje bakterije v medzobnih prostorih in pod robovi dlesni, kamor zobna nitka ne seže ter masira dlesni in jih naredi močnejše in bolj zdrave. Jakostne stopnje 1- 10.  Rezervoar s kapaciteto 600 ml zadostuje za 90 sek. neprekinjene uporabe. V pokrov rezervoarja je mogoče shraniti 6 nastavkov.
CENA KOMPLETA 110 EUR
Več informacij na 041 234 334

Zemljevid

Objekti v bližini
Oglas je objavljen
27.03.2024. ob 04:09
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
1534 -krat