• Naprava za merjenje tlaka pnevmatik TPMS, barvni LCD zaslon, sončne ce
  • Ne zamudite priložnosti

Naprava za merjenje tlaka pnevmatik TPMS, barvni LCD zaslon, sončne ce

Cena
39,85 €
  • Kredit po vaši meri
Šifra oglasa: 5129641

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Primorsko-notranjska, Postojna, Postojna
Stanje
novo

Opis oglasa

Izognite se povečani porabi goriva in večji obrabi pnevmatik zaradi nepravilnega tlaka. Hkrati poskrbite tudi za varno vožnjo, saj bo vaše vozilo bolj odzivno in stabilno.
Naprava za merjenje tlaka pnevmatik omogoča enostaven nadzor nad pritiskom in temperaturo pnevmatik. Opozori vas, ko tlak odstopa od normalnih vrednosti (višji ali nižji tlak).
Paket vsebuje vse, kar potrebujete za namestitev. Merilne senzorje namestite na platišča in povežete z glavno enoto, prek katere boste odslej nadzorovali stanje pnevmatik.
Slike so simbolične.

Majhna in elegantna oblika
Zaradi majhne in elegantne oblike boste glavno enoto preprosto namestili kar na armaturno ploščo s priloženim protizdrsnim trakom. Zunanji senzorji na pnevmatikah so neopazni, saj so oblikovani tako, da ne pritegnejo pozornosti.

Nenehen nadzor
Temperaturo in tlak pnevmatik boste lahko spremljali tudi med vožnjo na preglednem barvnem LCD zaslonu. Solarna plošča bo poskrbela za polnjenje baterije kar s pomočjo sončne svetlobe. V oblačnih dneh pa lahko glavno enoto z USB kablom priključite na napajanje avtomobila.
Stanje tlaka pnevmatik boste torej videli takoj, ko boste prižgali motor. Ko boste avtomobil ugasnili, se bo izklopila tudi naprava za merjenje pnevmatik.
Namestitev
Senzorje namestite na platišča v 6 korakih. Ko so vsi senzorji nameščeni, na glavni enoti (Monitor) nastavite priporočeno vrednost tlaka pnevmatik. Povezava s senzorjem se vzpostavi samodejno.
Za vse vrste vozil
Zaradi enostavnosti in vsestranskosti lahko napravo za merjenje tlaka pnevmatik namestite na vsako vrsto vozila s 4 pnevmatikami.
Prednosti: Merjenje tlaka v pnevmatikah v realnem času, 4 metrike, Napajanje s solarno ploščo ali kabel USB, Vgrajena baterija v senzorjih, Merjenje temperature pnevmatik, Brezžično povezovanje, Pregleden LCD zaslon, Vključi in izključi se z vozilom, Za vse vrste vozil
Delovna napetost: 3.7-5 V
Temperaturni razpon delovanja: -20 °C - 75 °C
Razpon zaznave tlaka: 0-7.0 bar
Opozorila: Počasno uhajanje zraka, Hitro uhajanje zraka, Tlak pnevmatik, Temperatura pnevmatik, Stanje baterije, Stanje senzorja
V paketu prejmete: 1 x monitor (glavna enota), 4 x zunanji senzor, 1x kabel USB (micro USB-USB A), 1 x protizdrsni trak
Vrsta: Merjenje tlaka pnevmatik

Spletna povezava

Zemljevid

SUBAN d.o.o.

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija
Oglas je objavljen
12.11.2020. ob 20:24
Do poteka še
do prodaje
Oglas je prikazan
224 -krat

SUBAN d.o.o.

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija