• Korito prtljažnika Mitsubishi Lancer 03-0, brez zaščite (samo po naroč
  • Ne zamudite priložnosti

Korito prtljažnika Mitsubishi Lancer 03-0, brez zaščite (samo po naroč

Cena
19,84 €
  • Kredit po vaši meri
Šifra oglasa: 5247155

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Primorsko-notranjska, Postojna, Postojna
Stanje
novo

Opis oglasa

Korito prtljažnika za Mitsubishi Lancer (letnik: 03-07) je izdelano iz trpežne plastike in se povsem prilega obliki prtljažnega prostora avtomobila, zato ga boste enostavno namestili v svoj prtljažnik. Visok rob (3 cm) in nepremočljiv material bosta vaš prtljažnik zaščitila pred zlitjem tekočin in drugimi poškodbami. Tudi vzdrževanje je enostavno - umazanijo preprosto sperete z vodo in obrišete s suho krpo.
Spodnje slike so simbolične.
Prilega se prtljažniku vašega vozila
Korito za prtljažnik je oblikovano posebej za vaše vozilo, zato se popolnoma prilega obliki prtljažnega prostora vašega vozila.
Skrbi za urejen prtljažnik
Ker se prilega vašemu prtljažniku, boste lažje vzdrževali red in čistočo prtljažnega prostora. Pri tem si lahko pomagate tudi z organizatorji prtljažnika.
Vsestranska uporaba
Ker ponuja dobro zaščito, je vsestransko uporaben. Se ukvarjate s športom in pogosto nalagate športne pripomočke v in iz prtljažnika? Korito prtljažnika bo vaš prtljažni prostor zavarovalo pred poškodbami in obrabo. Tako boste povsem brezskrbno pospravili gorsko kolo, blatne pohodne čevlje, mokro pelerino, ipd.
Učinkovita zaščita
Korito prtljažnika dobro zadržuje tekočine, saj je izdelana iz trpežne plastike, ki drži vodo. Visok rob (3 cm) bo poskrbel, da se tekočine in umazanija ostanejo v koritu.
Enostavno vzdrževanje
Nad njim navdušeni vsi, tudi zidarji, slikopleskarji in drugi serviserji, saj je tekočine, prah in droben gradbeni material enostavno počistiti. Prav tako boste v prtljažnik brezskrbno položili zasneženo kapo in smuči, blatne čevlje ali kolo, pa tudi mokro pelerino. Korito boste preprosto sprali pod vodo in obrisali s suho krpo.
Prednosti: Zasnovan posebej za vaše vozilo, Oblika se prilega vašemu avtomobilu, Skrbi za čist in urejen prtljažnik, Izdelan iz kakovostnih materialov, Ščiti pred poškodbami in obrabo, Vsestranska uporaba, Učinkovita zaščita in dolga življenjska doba, Visok rob ščiti pred razlitimi tekočinami, Enostavno vzdrževanje

Spletna povezava

Zemljevid

SUBAN d.o.o.

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija
Oglas je objavljen
13.11.2020. ob 03:26
Do poteka še
do prodaje
Oglas je prikazan
177 -krat

SUBAN d.o.o.

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija