Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • KOLESARSKA ČELADA CATLIKE  KOMPACTO   akcija-  30 %

KOLESARSKA ČELADA CATLIKE KOMPACTO akcija- 30 %

Cena
39,99 €
  • Pusti keš doma, plačaj s Flikom!
Šifra oglasa: 11436439

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Savinjska, Žalec, Petrovče
Stanje
novo

Opis oglasa

Catlike, ustanovljen leta 1996, je vrhunska blagovna znamka, osredotočena na razvoj športnih čelad in opreme za zahtevne športnike. S koreninami, povezanimi s tekmovanjem, in željo po preoblikovanju koncepta kolesarske čelade je bila predstavitev naših prvih modelov čelad resnično dogodek v kolesarski skupnosti.
Nov drzen oblikovalski jezik s čeladami, ki so bolj prezračene in elegantnejše od konkurence, je Catlike postavil na pot uspeha. Čeprav smo po temeljiti raziskavi in ​​poslušanju mnenj naših profesionalnih kolesarjev in ekip ugotovili, da ustvarjanje najboljše kolesarske opreme ni bilo dovolj. Naše poslanstvo je moralo biti drznejše in bolj usklajeno s strastjo, ki smo jo imeli v prvih letih našega obstoja. Od tega trenutka naprej je ustvarjanje najboljše kolesarske opreme postalo proces zagotavljanja najboljšega izdelka za naše uporabnike, z združevanjem zmogljivosti in varnostno usmerjenega načina razmišljanja z značilnim oblikovalskim jezikom, ki ga spodbujajo stalne inovacije in strogi razvojni procesi.


Izdelava v kalupu – Naše čelade imajo konstrukcijo v kalupu, trenutno proizvodno tehnologijo, ki izdeluje ultra lahke čelade z visoko stopnjo trdnosti in največjo zaščito.

Aramidna varnostna kletka – uporaba tega materiala zaradi njegovih lastnosti odpornosti poveča vse mehanske lastnosti in izboljša absorpcijo energije vsakega udarca.

Dualflow – sistem mačjega dvojnega pretoka poveča prezračevanje: notranji kanali zagotavljajo stalen pretok zraka v čeladi in preprečujejo pregrevanje. Kilauea ima 24 prezračevalnih kanalov po celotni čeladi.

Hexagon – odprtine za dovod zraka so strateško postavljene tako, da vsak udarec vpliva na več kot eno notranjo strukturo. V primeru trka se ustvarjena energija razširi skozi strukturo v obliki satja, kar bistveno poveča zaščito glave.

KOLESARSKA ČELADA CATLIKE KOMPACTO 59 €
NA ZALOGI M ( 55-57 CM ) ČRNA
DRUGE BARVE
BARVE BELA . ČRNA ,RDEČA , RUMENA
VELIKOSTI S,M,L

ZASTOPA IN PRODAJA ULTUS D.O.O. PETROVČE 50
VEČ INFORMACIJ NA E-MAIL info@ultus.si
oz ultus.d.o.o@gmail.com
oz na tel 070 207 574

Spletna povezava

Zemljevid

Oglas je objavljen
08.05.2024. ob 08:02
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
180 -krat