Energetski visoki šalici - Oskar Kogoj

  • Cena: 170 
  • Šifra oglasa: 4460422
  • Objavljen:
  • Do poteka še:
  • Število prikazov oglasa: -krat
Podatki o oglasu
Vrsta ponudbe: Prodam
Lokacija: Osrednjeslovenska, Ljubljana Šiška, Zgornja Šiška
Stanje: novo

Več:

Kdor že ve, ve, kdo še ne ve pa naj pobrska po spletu.

Oskar Andrej Kogoj je doma in v svetu priznan industrijski oblikovalec, umetnik, akademik, profesor, raziskovalec. V Mirnu pri Gorici, kjer se je rodil, živi in ustvarja še danes. Njegova ročna unikatna dela so izjemno cenjena in držijo vrednost.

Njegova ljubezen do narave mu daje kreativno moč za ustvarjanje umetniških del, ki nas povezujejo z našimi koreninami. S svojimi izdelki skuša v nas prebuditi zanimanje in spoštovanje do narave. Radovednost ga žene, da iz skrivnostnih, dragocenih in svetih darov narave in življenja oblikuje zase in svoje prijatelje ter za ljudi, ki čutijo in želijo sprejemati njegove čiste oblike. Te nepozabne oblike se zapisujejo ne le v zgodovino oblikovanja doma in po svetu, temveč predvsem v duše ljudi, ki imajo stik z njegovimi stvaritvami.

Dve nerabljeni in torej novi unikatni energetski visoki šalici, izdelka Oskarja Kogoja, ki gresta skupaj v par in, ki naj bi vsebino vsaka zase pa tudi skupaj obogatili s pozitivno energijo koristno za človeka, hkrati pa v omejenem obsegu odganjali določena škodljiva naravna sevanja, ugodno prodam za manj kot za realno ceno. Najraje poznavalcu oz. nekomu, ki zna ceniti takšne stvari - uporabne umetnine. NA voljo je zgolj to na tej fotografiji in nič več. Originala. Skupna cena je 180 eur.

Lokacija oglasa Energetski visoki šalici - Oskar Kogoj
Opomba: prikaže se približna lokacija vašega oglasa