Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • PLIN R32 9KG ZA KLIMATSKE NAPRAVE

PLIN R32 9KG ZA KLIMATSKE NAPRAVE

Cena
Po dogovoru
Šifra oglasa: 12462503

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Savinjska, Celje, Celje
Stanje
novo

Opis oglasa

Prodam plin R32 za klimatske naprave . Več info na 069/873-040

ZA CENO SE LAHKO ŠE DOGOVORIMO !


Okolju prijazen: R32 ima nizko stopnjo globalnega segrevanja (GWP) v primerjavi s starejšimi plini, ki se uporabljajo v klimatskih napravah. To pomeni manjši vpliv na podnebne spremembe.

Učinkovitost: R32 ima visoko toplotno prevodnost, kar ga naredi učinkovitejšega pri prenosu toplote v klimatskih napravah. To omogoča boljše delovanje in manjšo porabo energije v primerjavi z nekaterimi drugimi plini.

Varnost: R32 je zasnovan tako, da je varen za uporabo v klimatskih napravah. Kljub temu je treba pri ravnanju in namestitvi upoštevati določene varnostne ukrepe.

Kompatibilnost: R32 je zasnovan tako, da je združljiv z moderno tehnologijo klimatskih naprav. Večina novih modelov klimatskih naprav in toplotnih črpalk lahko deluje z uporabo tega plina.

Pripravljen za prihodnost: Glede na naraščajoče zahteve po energetsko učinkovitih in okolju prijaznih rešitvah R32 predstavlja korak naprej v industriji klimatizacije in hlajenja. Pričakuje se, da bo v prihodnosti še širše sprejet v industriji.

V povzetku je plin R32 napredna alternativa za starejše pline, ki se uporabljajo v klimatskih napravah, ki zagotavlja učinkovitost, okolju prijaznost in združljivost z moderno tehnologijo.

Zemljevid

Objekti v bližini
Oglas je objavljen
28.03.2024. ob 21:35
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
131 -krat