NAJEM viličarjev in dvižnih ploščadi

  • Cena: po dogovoru
  • Šifra oglasa: 1608890
  • Objavljen:
  • Do poteka še: do prodaje
  • Število prikazov oglasa: -krat
Podatki o oglasu
Lokacija: Podravska, Maribor
Stanje: rabljeno

Več:

NOVOST: NAJEM DVIŽNIH PLOŠČAD: Pri nas lahko najamete tudi dvižne ploščadi (škarjaste dvižne košare), tako da bo vaše delo na višini učinkovito in varno. Škarjasta dvižna košara se uporablja za čiščenje in upravljanje objektov, montaža in vzdrževanje prezračevalnih, klimatskih in ogrevalnih naprav, skladiščenje, vzdrževanje proizvodnje.

Na voljo imamo številčno floto viličarjev za najem vseh tipov, ki jih lahko najamete za nekaj ur ali pa tudi več let. Viličarje lahko v čimkrajšem času dostavimo na vaš naslov z vso potrebno dokumentacijo in v odličnem stanju. V ceno najema je zajeto tudi vzdrževanje in vsa popravila v primeru funkcionalnih okvar.


Ponujamo naslednje najeme:

dnevni,
mesečni ali
letni najem
najem za nedoločen čas.
Imamo tudi viličar nosilnosti 13 T. Osnovno vzdrževanje najetih viličarjev opravljate sami mazanje, čiščenje, za servise poskrbimo mi. Možen je tudi kasnejši odkup najetih viličarjev pod zelo ugodnimi pogoji.
Spodaj si lahko ogledate le nekaj viličarjev, ki jih imamo pripravljene za najeme. Za cenik najema nas prosim kontaktirajte, saj so cene odvisne od vrednosti viličarja in trajanja najema.

Vabljeni k ogledu naših ostalih oglasov http://www.bolha.com/trgovina/horvat-aga

Vabljeni k ogledu naše spletne strani http://www.vilicarji.s

Vsa vaša vprašanja nam lahko pošljete tudi na gregor.horvat@horvatsp.com

Gregor Horvat


T: +386 02 23 48 390
M: +386 041 346 816
F: +386 02 23 48 382
gregor.horvat@horvatsp.com


Možnost napake pri vnosu podatkov, zato za morebitne napake ne odgovarjamo. Za točnost podatkov, prosimo, da se obrnete na prodajalca.

Stik

Naslov
Na prehodu 32
Mesto in poštna številka
2000 Maribor
Regija
Podravska
Slovenija