Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • Razkošna SVETOVNA ZGODOVINA - ENCIKLOPEDIJA ZA VEDOŽELJNE - NOVO
  • Razkošna SVETOVNA ZGODOVINA - ENCIKLOPEDIJA ZA VEDOŽELJNE - NOVO
  • Razkošna SVETOVNA ZGODOVINA - ENCIKLOPEDIJA ZA VEDOŽELJNE - NOVO

Razkošna SVETOVNA ZGODOVINA - ENCIKLOPEDIJA ZA VEDOŽELJNE - NOVO

Cena
65 €
Šifra oglasa: 9905722

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Osrednjeslovenska, Ljubljana Center, Center
Stanje
novo

Opis oglasa

Prodam NOVO izvrstno ENCIKLOPEDIJO ZA VEDOŽELJNE: SVETOVNA ZGODOVINA, s katero bo pred Vašimi očmi zaživela svetovna zgodovina, od ustanovitve Rima, bizantinskega cesarstva do svetovljanskih pristankov in konca apartheida! V njej boste našli izjemno privlačno opisane jasne razlage, ki pojasnujejo tudi najbolj zapletene pojme in dogodke, polne zanimivih dejstev, koristnih podatkov z jasnimi, doživetimi in strokovno podanimi opisi, ki so ključ do spoznanja naše preteklosti - odličen dodatek tako pri šolskem delu kot pri dodatnem nadaljnjem raziskovanju zgodovine! Prešernova družba, velik format, trde platnice, 492 strani.

Odlična priložnost za spodbujanje otrok in mladine k raziskovanju, s posebnimi poglavji o umetnosti, arhitekturi, znanosti in tehnologiji! Z ilustriranimi življenjepisi pomembnih zgodovinskih osebnosti, posebnimi razpredelnicami s ključnimi dogodki bo iz vsakega obdobja, s kronološko razvrščenimi dogodki, z razkošnimi ilustracijami in z visokokakovostnimi fotografjami navdušila vsakega mladega raziskovalca - zgodovinarja :)

Cena: 65 eur
ali 100 eur za komplet z izvrstno VELIKO OTROŠKO ENCIKLOPEDIJO ZA VEDOŽELNJE

Na voljo tudi NOVA izvrstna VELIKA OTROŠKA ENCIKLOPEDIJA ZA VEDOŽELJNE, v kateri boste našli izjemno privlačno opisane jasne razlage, ki pojasnujejo tudi najbolj zapletene sheme, pojme, dogodke, osebe, države in številne barvne fotografije, iz katerih zgovorno diha življenje, ter več kot 2000 privlačnih ilustracij, ki s povečanimi izseki ponujajo še natančnejši vpogled. Odlična priložnost - vrhunska knjiga, s katero boste z lahkoto pritegnili vsake male otroške oči in jih spodbudili k raziskovanju strani za stranjo :) Izjemno privlačna enciklopedija predstavlja izčrpne zanimivosti, ki bodo mlade uporabnike pritegnile tudi z lepimi in nazornimi fotografijami, številnimi imenitnimi ilustracijami, ki dopolnjujejo razumljivo, jasno in natančno besedilo, ki je odličen dodatek tako pri šolskem delu kot pri dodatnem nadaljnjem raziskovanju sveta! Prešernova družba, velik format, trde platnice, 492 strani. (Cena: 80 eur)

Kontakt: 041 23 40 62 (Florena - Ljubljana)

Vabljeni tudi k ogledu ostalih ponudb. Kot ponavadi, pri nakupu več izdelkov iz prodajnega albuma, dobite popust!20825

Zemljevid

Objekti v bližini

florena

Oglas je objavljen
28.04.2024. ob 18:43
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
203 -krat

florena