Ta oglas je prodan.

Prebrskaj podobne oglase.

  • SMARTPARK - avtomatska parkirna zapora
  • SMARTPARK - avtomatska parkirna zapora
  • SMARTPARK - avtomatska parkirna zapora

SMARTPARK - avtomatska parkirna zapora

Cena
150 €
Šifra oglasa: 2310875

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Gorenjska, Kranj, Kranj
Stanje
rabljeno

Opis oglasa

Celotno upravljanje zapore deluje prek povezave bluetooth. Za odpiranje in zapiranje zapore lahko uporabljate modul bluetooth ali pa aplikacijo Pshare na svojem pametnem telefonu.Uporaba modula bluetooth omogoča samodejno delovanje zapornice, kar pomeni, da ta zazna prihod in odhod vozila. Prek aplikacije pa je treba zapornico pri vstopu in izstopu s parkirnega mesta aktivirati.

Če nekdo poskuša parkirati na vaše parkirno mesto in je pri tem izpostavljena sila na parkirno zaporo, se sproži alarm, roka zapore pa se spusti na tla. Alarm je aktiven tri minute, nato se zapora skuša ponastaviti, in če ponovno naleti na oviro, se opisani postopek ponovi.

Zapornica je zasnovana za vse vremenske razmere, prenese pa kar do dve toni obremenitve.

Ključni sestavni deli zapore so vgrajeni v ohišju, ki ga lahko odprete le s priloženim ključem.

Svoj parkirni prostor lahko zdaj delite le s tistimi uporabniki, s katerimi želite. Preprosto obiskovalcu podelite ID-številko. Ko je obiskovalec v dosegu zapore, jo preprosto nadzoruje s svojim pametnim telefonom. Odlična rešitev za obiskovalce in tudi podjetja, ki želijo omogočiti parkiranje kupcev oz. strank.

Ko je baterija skoraj izpraznjena, vas zapornica obvesti z zvokom alarma, obvestilo stanja baterije v aplikaciji pa se obarva rdeče.

*Dodan je tudi dodatni Modul Bluetooth ki omogoča, da zaporo lahko uporablja tudi drugi uporabnik, ki aplikacije na mobilnem telefonu ne uporablja.

Zemljevid

Objekti v bližini
Oglas je objavljen
17.08.2020. ob 11:36
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
1350 -krat