• sanitarna TOPLOTNA ČRPALKA GORENJE TČ 301 ZGNT **bojler**300 l * zalog
  • sanitarna TOPLOTNA ČRPALKA GORENJE TČ 301 ZGNT **bojler**300 l * zalog
  • Ne zamudite priložnosti

sanitarna TOPLOTNA ČRPALKA GORENJE TČ 301 ZGNT **bojler**300 l * zalog

Cena
1.790 €
Šifra oglasa: 9746934

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Osrednjeslovenska, Domžale, Domžale
Stanje
novo

Opis oglasa

NA ZALOGI TAKOJ
Sanitarna toplotna črpalka, integralna izvedba, energijski razred A, prostornina 276 L, grelno število COP 3,3. Enostavne oblike, LCD zaslon, možnost regulacije volumskega pretoka zraka, več možnosti priključitve cevnega sistema za izpust in zajem zraka.

-Prostorski ali vodeni zrak. .
-LCD zaslon za enostavno upravljanje. .
-Visokokakovostna izolacija.

Privarčujte pri računih za elektriko in sanitarno vodo ogrevajte s pomočjo toplotne črpalke. Uporaba je popolnoma enostavna, investicija pa se vam bo hitro povrnila. Nova generacija toplotnih črpalk Gorenje z integralno izvedbo omogoča obratovanje s prostorskim ali vodenim zrakom. Črpalka TC 301 ZGNT omogoča segrevanje vode na maksimalno temperaturo 85 °C. Kotel je izdelan iz kakovostne jeklene pločevine in zaščiten z emajlom, magnezijeva anoda pa kotlu nudi dodatno zaščito pred rjavenjem.

Enostavno upravljanje
Upravljanje z LCD zaslonom na dotik je povsem enostavno. Vmesnik uporabniku omogoča prikaz in uravnavanje temperature, časovno upravljanje, prikaz dneva in ure, hitro segrevanje in prikaz količine razpoložljive tople vode. Črpalka ima vgrajeno diagnostiko napak, ki vas bo opozorila na nepravilnosti v delovanju, s tem pa boste dosegli optimalno uporabniško izkušnjo. V primeru večdnevne odsotnosti lahko nastavite funkcijo večdnevne odsotnosti.

Zaščita pred pregrevanjem
Funkcija varuje pred pregrevanjem in preprečuje dvig temperature v grelniku nad 90 °C. Grelnik se samodejno izklopi in uporabnika opozori, da je temperatura vode previsoka zaradi nepravilnega delovanja. Priročna funkcija ščiti uporabnika, da ne pride do opeklin.

Manjše toplotne izgube
Visokokakovostna izolacija zagotavlja gospodarno rabo električne energije in najnižje toplotne izgube. Električni grelci niso v neposrednem stiku z vodo, temveč so vstavljeni v grelno prirobnico.

Zunanji izmenjevalec
Izmenjevalec je ovit okoli zunanje strani kotla in preprečuje nabiranje vodnega kamna, zagotavlja varno uporabo in podaljšuje življenjsko dobo.

ECO Care
Naprave ECO CARE so prijazne do okolja, saj so izdelane iz 100 % recikliranih materialov.

Zaščita pred bakterijami
Ne bojte se nastajanja škodljivih bakterij, saj ima toplotna črpalka termično funkcijo čiščenja vode. Če temperatura vode v 14 dneh nikoli ne doseže 65 °C, se grelec izključi in pogreje vodo ter tako prepreči nastanek legionele.

Specifikacije:

TIP TOPLOTNE ČRPALKE: ZA SANITARNO VODO
VRSTA TOPLOTNE ČRPALKE: ZRAK-VODA
VOLUMEN: 276 L
PRIKLJUČNA MOČ: 490 W
VIŠINA: 1960 MM
GRELNO ŠTEVILO: 3,38
ZUNANJI PREMER: 670 MM
ŠTEVILO IZMENJEVALCEV: 1
ENERGIJSKI RAZRED (VODA): A

Spletna povezava

Zemljevid

JANTAR TRADE d.o.o.

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija
Oglas je objavljen
22.11.2022. ob 07:33
Do poteka še
do prodaje
Oglas je prikazan
507 -krat

JANTAR TRADE d.o.o.

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija