• GoSmart Hišni brezžičen baterijski video zvonec IP-15S z wi-fi
  • GoSmart Hišni brezžičen baterijski video zvonec IP-15S z wi-fi
  • Ne zamudite priložnosti

GoSmart Hišni brezžičen baterijski video zvonec IP-15S z wi-fi

Cena
113,52 €
Šifra oglasa: 10742024

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Jugovzhodna Slovenija, Šmarješke Toplice, Šmarješke Toplice
Stanje
novo

Opis oglasa

Več o izdelku
 







Brezskrbnost in udobje s pametnim zvoncem
Vam varnost, brezskrbnost in udobje veliko pomenijo? Potem je pametni video zvonec IP-15S prava izbira. Spada v sklop izdelkov linije EMOS GoSmart in vam omogoča pregled nad dogajanjem pred vaši vhodnimi vrati ne glede na to, kje se nahajate. Na daljavo lahko tudi komunicirate z obiskovalci, saj video zvonec preko aplikakcije na vašem mobilnem telefonu omogoča dvosmerno glasovno komunikacijo. S pomočjo funkcije zaznavanja gibanja boste na vaš mobilni telefon prejeli obvestilo o zaznanem premikanju pred vašimi vrati.

Video zvonec IP-15S ima več možnosti napajanja, zato je popolna izbira tudi v primeru, ko obstajajo določene omejitve glede vaše električne napeljave. S tem modelom video zvonca lahko enostavno nadomestite vaš obstoječi žični zvonec.

 












Inteligentno zaznavanje oseb
Pametni video zvonec IP-15S je opremljen s senzorjem gibanja. Ob zaznavi premikanja na vaš mobilni telefon prejmete obvestilo s fotografijo obiskovalca. Hkrati se lahko sproži snemanje na micro SD kartico, možno pa je tudi shranjevanje v oblaku. Posnetke lahko kadarkoli pregledate in preverite dogajanje pred vašimi vhodnimi vrati.

S pomočjo inteligentne funkcije zaznavanja oseb ne boste prejemali nepotrebnih obvestil ob zaznavi gibanja živali ali mimovozečih vozil.

 

 

 












Komunikacija z obiskovalci na daljavo
S pomočjo vgrajenega mikrofona, zvočnika in kamere vam pametni zvonec IP-15S omogoča, da preko aplikacije na vašem mobilnem telefonu vzpostavite dvosmerno komunikacijo z obiskovalcem. Ta karakteristika je dobrodošla v številnih primerih. Npr., ko vas v času vaše odsotnosti obišče voznik dostavne službe, ga lahko napotite k sosedu, ki bo namesto vas prevzel paket, ali pa ga prosite, da vas počaka, v kolikor ste v bližini.

 












Popolna slika podnevi in ponoči
Se prestrašite, ko v poznih urah zazvoni zvonec? Vas zmrazi ob misli, da bi odklenili in odprli vrata, ne da bi vedeli, kdo stoji na drugi strani vrat? Te skrbi so sedaj odveč. Z video zvoncem IP-15S vedno lahko preverite, komu boste odprli vrata. Tudi v popolni temi bo kamera s funkcijo IR, nočnim vidom (do razdalje 10 m), ločljivostjo Full HD (1080p) in 130° vidnim kotom ter senzorjem CMOS zagotavljala ostro in jasno sliko brez izkrivljanj.

 

 

 












Alarm in visoka zaščita proti vremenskim vplivom
Pametni video zvonec IP-15S kvalitetne izdelave je izjemno trpežen in odporen na vse vremenske vplive. Odlikuje ga izjemno visoka stopnja zaščite IP65, kar pomeni, da je prahotesen in vodotesen. Zunanja enota s kamero je tako lahko izpostavljena tudi močnemu dežju ali sneženju. Zunanja enota je opremljena tudi s strešico.

Kamera je dobro zaščitena tudi pred vandalizmom oz. kakršnimkoli nezaželenim posegom v napravo. Ob sami namestitvi zunanjo enoto dodatno pritrdite s priloženim varnostnim vijakom, naprava pa je opremljena tudi z zvočnim alarmom (85dB) proti vdoru v napravo. Alarm se sproži, ko se stik med zvoncem in nosilcem prekine, kar zanesljivo odvrne vsakega vandala ali roparja. Funkcijo zaščite z alarmom lahko s pomočjo aplikacije EMOS GoSmart tudi izključite.












Enostavna namestitev
Zunanjo enoto s kamero lahko napajate z baterijo Li-Ion z vrhunsko zmogljivostjo 6 700 mAh, ki zagotavlja neprestano delovanje do 10 mesecev. Ob zaznavi nizke stopnji napolnjenosti na vaš mobilni telefon vedno pravočasno prejmete obvestilo, zato ste lahko brez skrbi, da nikoli ne boste izgubili pregleda nad dogajanjem pred vašimi vhodnimi vrati. Napajanje z Li-Ion baterijo omogoča namestitev zvonca tudi na mesta, kjer ni možnosti povezave z električnim omrežjem.

Napajanje je mogoče tudi s pomočjo 12-24 V napajalnika izmeničnega toka, zato s tem modelom video zvonca lahko nadomestite tudi vaš obstoječi žični zvonec. Naslednja opcija napajanja je napajanje s pomočjo micro USB kabla in napajalnika, če je omogočen dostop do standardne vtičnice 220 V.

Notranja enota oz. brezžični zvonec se napaja s pomočjo 3 navadnih alkalnih baterij AA.

Po namestitvi naprave na izbrano lokacijo jo le še povežete z vašim omrežjem WiFi in seznanite z mobilno aplikacijo EMOS GoSmart, ki je brezplačno dostopna na spletu v App Store ali na Google Play (tako za operacijski sistem Android kot tudi iOS). Nastavitve so enostavne in uporabniku prijazne. Združljivost z Amazon Alexa in Google Assistant vam omogoča tudi glasovno upravljanje.












Spoznajte EMOS GoSmart
EMOS GoSmart vam omogoča, da si oblikujete pametni dom po vaših željah. Razširite ga lahko tudi z drugimi napravami v okviru EMOS GoSmart. Vse naprave so združljive s sistemom TUYA.

Upravljanje vašega doma s pametnimi napravami vam omogoči udobje in brezskrbnost. Z mobilno aplikacijo enostavno upravljate in nadzorujete pametne naprave, ki so zasnovane z namenom, da vam s številnimi funkcijami in opcijami olajšajo življenje. Spoznajte, kako enostavno je lahko življenje z EMOS GoSmart.









EMOS GoSmart

Spletna povezava

Zemljevid

Objekti v bližini

EURODISKONT - Cenejši Spletni Nakupi

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija
Oglas je objavljen
10.04.2024. ob 06:50
Do poteka še
do prodaje
Oglas je prikazan
210 -krat

EURODISKONT - Cenejši Spletni Nakupi

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija