• Helium Minerček Controllino Hotspot V1
  • Helium Minerček Controllino Hotspot V1
  • Ne zamudite priložnosti

Helium Minerček Controllino Hotspot V1

Cena
350 €
Šifra oglasa: 9818061

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Podravska, Poljčane, Krasna
Stanje
novo

Opis oglasa

Prodam Helium Minerček Controllino Hotspot V1, nov zapakiran, neaktiviran, enostavna aktivacija v 10min
Eden boljših minerjev, možnosti dual maininga z dodatno nabavo softwara pri proizvajalcu
Možnost dobave vse dodatne potrebne opreme za izvedbo montaže in zagona 868mhz mininga
(ohišja, napajalniki, kabli, konektorji, drogovi in antene...)

Več info na zs ali mail, možnost dobave vse dodatne opreme:
https://www.wlan-sat.com/antene/868mhz-antene-lora

Controllino je avstrijski dobavitelj, specializiran za internet stvari, ki prodaja tudi dostopne točke Helium. Pred kratkim jih je odobril Helium in jim je bilo dovoljeno sprejemati naročila ljudi, ki so se vpisali na čakalni seznam.

Controllino Hotspot je prehod LoRaWAN, združljiv s Heliumom. Helium omogoča vsem, da prispevajo k javnemu decentraliziranemu omrežju IoT in zaslužijo HNT nagrade z zagotavljanjem pokritosti in prenosom podatkovnih paketov. Če želite svoje podatke prenesti prek LoRaWAN, lahko vzpostavite zapleteno in drago zasebno omrežje ali uporabite brezplačno skupnost. omrežja, ki ponujajo le omejeno pokritost in redundanco.

Dostopna točka Controllino je sestavljena iz 64-bitnega štirijedrnega procesorja ARM v8 Cortex-A72 @ 1,5 GHz, 8 GB RAM-a LPDDR4 (za največjo hitrost sinhronizacije), modula SX1302 LoRa, Bluetooth 5.0 BLE, Gigabit Ethernet, 32 GB pomnilnik, antensko vtičnico SMA in uporabniški vmesnik. Vdelana programska oprema Controllino s posodobitvami OTA.
Za razliko od drugih proizvajalcev (controllino) zagotavljajo dostopne točke Helium z 8 GB RAM-a. Tako se bo vaša dostopna točka sinhronizirala hitreje kot katera koli druga.
Frekvence: US915, EU868
Antena: 2,2 dBi
Načini plačila: SEPA, kreditna kartica, Sofort Überweisung, dodatno s kriptografijo.
Dobavni rok: sredina decembra, ob naročilu danes.

Prednosti dostopne točke Controllino
Zahvaljujoč moči LoRaWAN in omrežja Helium bo vaša dostopna točka zaslužila HNT za zagotavljanje omrežne pokritosti in prenos podatkovnih paketov.

Controllino redno na daljavo promovira nove funkcije in izboljšave za čim večjo učinkovitost in zanesljivost vaše naprave Hotspot.

Controllino ima v tej zveri 8 GB RAM-a, kar vam omogoča popolno sinhronizacijo dostopne točke v 24 urah ali manj, če vam omogoča hitrost internetne povezave. Zato ne skrbite, da boste čakali skoraj teden dni ali celo dlje, dokler se vaša dostopna točka popolnoma ne sinhronizira.
Nekateri prodajalci na vročih mestih resnično otežujejo vračilo naročil. S Controllinom lahko spite v miru: dokler vaš izdelek ni odposlan, lahko kadar koli v celoti vrnete naročilo - brez vprašanj.

Controllino je vodilni proizvajalec industrijskih sistemov za krmiljenje in avtomatizacijo, ki temeljijo na odprti opremi.
S Controllino Hotspot je cilj doseči enak visok standard in upamo, da bomo dokazali svoje strokovno znanje skupnosti Helium & LoRa, kot smo to že storili na področju industrijske avtomatizacije.

Spletna povezava

Zemljevid

Objekti v bližini

ALEKSANDER MARZIDOVŠEK, s.p. Aleksander Marzidovšek s.p.

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija
Oglas je objavljen
15.08.2022. ob 07:13
Do poteka še
do prodaje
Oglas je prikazan
624 -krat

ALEKSANDER MARZIDOVŠEK, s.p. Aleksander Marzidovšek s.p.

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija