SERVIS DVIGAL, GRADBENIH VISEČIH FASADNIH ODROV, SERVIS VITLOV, SER...

  • Cena: po dogovoru
  • Šifra oglasa: 2210714
  • Objavljen:
  • Do poteka še: do prodaje
  • Število prikazov oglasa: -krat
Podatki o oglasu
Lokacija ponudnika storitve: Osrednjeslovenska, Ljubljana

Več:

SERVIS DVIGAL, GRADBENIH VISEČIH FASADNIH ODROV, SERVIS VITLOV, SERVIS GEDA, SKY CLIMBER, TIRAK
Poleg servisiranja raznih vrst dvigal za različne namene, vam nudimo servis za viseče fasadne ploščadi, dvižne viseče košare, dvižne delovne ploščadi, gradbene vitle, ter za transportna sredstva za prevoz oseb in materiala na gradbiščih, na novogradnjah in za sanacije obstoječih objktov proizvajalcev GEDA, SKY CLIMBER, TIRAK,... ter raznih drugih proizvajalcev.

Zastopamo znanega nemškega proizvajalca gradbenih dvigal, fasadnih visečih odrov, gradbenih vitlov in opreme za dvigovanje ter transport oseb in materiala na gradbiščih proizvajalca GEDA – NEMČIJA.

Zastopamo tudi znanega belgijskega proizvajalca visečih fasadnih odrov in visečih ploščadi SKY CLIMBER. Ker smo direktni zastopnik nudimo zelo ugodne cene in kratke dobavne roke.

Servisiramo in dobavljamo razno dvižno ter transportno opremo proizvajalca GEDA-NEMČIJA:
- dvižne fasadne delovne ploščadi, viseče delovne odre različnih dimenzij in nosilnosti z višino dviga tudi do 100 m, za adaptacije in popravila fasad višjih objektov in stanovanjskih blokov
- gradbeni vitli, zidarski vitli, dvižni vitli različnih nosilnosti in višine dviga tudi do 100 m za enostavno dvigovanje in spuščanje gradbene opreme in materiala
- gradbena dvigala za transport oseb in materiala na gradbiščih, pritrjevanje na delovne odre ali steno objekta, možnost sprotnega podaljševanja glede na višino objekta
- dvigala za krovce za transport materiala in opreme na strehe objektov
- dvigala za transport sončnih kolektorjev na strehe objektov
- dvigala za transport materiala preko oken direktno v posamezna stanovanja v višjih objektih ki se adaptirajo

Nudimo lasten servis po potrebi tudi na terenu za vso navedeno dvižno opremo ter po dogovoru tudi dvižno opremo drugih proizvajalcev.

Med drugim nudimo tudi terenski servis raznih dvižnih visečih fasadnih odrov in druge opreme proizvajalcev GEDA, SKY CLIMBER, TIRAK,.... Izvajamo tudi kontrolne preventivne servisne preglede visečih fasadnih ploščadi.

Servisiramo, montiramo in dobavljamo tudi razna druga dvigala in dvižno opremo različnih proizvajalcev, tovorna dvigala, osebna dvigala, invalidska dvigala, stopniščne vzpenjalce, dvižne mize, dvižne ploščadi, mostovna dvigala, konzolna dvigala, električna verižna dvigala, električne dvižne vitle, ročna verižna dvigala, paletne viličarje, pripomočke za dvigovanje in premeščanje tovora.

Poleg ostalega servisiramo in montiramo tudi mostovna dvigala, konzolna dvigala, električna verižna dvigala, električne vitle znanih proizvajalcev DEMAG, ABUS, SWF, KONECRANES, YALE, DONATI,….

Vgrajujemo tudi daljinske brezžične komande za krmiljenje mostovnih dvigal in raznih drugih naprav.

Izvajamo redne kontrolne periodični preglede vseh vrst dvigal in dvižne opreme, po potrebi pa vam uredimo tudi tehnične preglede dvigal in dvižne opreme v sodelovanju z pristojnimi institucijami.

Za več informacij se obrnite na:

Zvonko Bartol
DVIGALA BARTOL d.o.o.
Badjurova ulica 22
Ljubljana

E-mail: dvigala-bartol@siol.net
GSM: 041 668 069
TEL: 01/4288-645

Stik

DVIGALA BARTOL d.o.o.
Naslov
Badjurova ulica 22
Mesto in poštna številka
1000 Ljubljana
Regija
Osrednjeslovenska
Slovenija