Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • NUK elektronska varuška Smart Control Multi 310 Wi-Fi
  • NUK elektronska varuška Smart Control Multi 310 Wi-Fi
  • NUK elektronska varuška Smart Control Multi 310 Wi-Fi
  • NUK elektronska varuška Smart Control Multi 310 Wi-Fi

NUK elektronska varuška Smart Control Multi 310 Wi-Fi

Cena
160 €
Šifra oglasa: 6375196

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Goriška, Nova Gorica, Rožna Dolina
Stanje
rabljeno

Opis oglasa

Prodam dobro ohranjeno elektronsko varuško NUK Smart Control Multi 310 Wi-Fi.
Cena nove je bila cca. 380 EUR.

OPIS:
Nuk elektronska varuška Smart Control Multi 310 je odličen pripomoček za vse starše, ki želijo imeti svojega otroka pod nadzorom. S pomočjo te elektronske varuške boste svojega malčka lahko spremljali preko pametnega telefona ali tabličnega računalnika. Preko aplikacije NUK Multi App boste lahko od kjerkoli spreminjali kot kamere, govorili z otrokom, ga pripravili na spanje, preverili sobno temperaturo in sprejemali videoposnetke. Ne bo vam več potrebno sedeti zraven otroške posteljice, da bi bili prepričani, da je vaš otrok na varnem.

Nuk elektronska varuška Smart Control Multi 310 je opremljena s preprosto Plug & Play tehnologijo, ki zagotavlja preprosto in varno priključitev ter uporabo. Preko WI-Fi povezave boste lahko iz kjerkoli dostopali do fotoaparata. Zagotavlja varno povezavo v vseh domačih in mobilnih omrežjih. Za varstvo podatkov bo poskrbljeno preko UID kode. Nuk elektronska varuška Smart Control Multi 310 ponuja neprekinjeno video in avdio spremljanje izjemne kakovosti. Omogoča shranjevanje slik, predvajanje videoposnetkov in shranjevanje vseh fotografij neposredno na vaš pametni telefon ali tablični računalnik.

NUK elektronska varuška Smart Control Multi 310 prinaša vrtljivo kamero s funkcijo povečave in LED-lučkami. Tako boste imeli vedno dober pregled nad celotno otroško sobico. Nuk elektronska varuška omogoča tudi vklop zvočnih opozoril preko aplikacije. Svojega otroka boste lahko kadarkoli kontaktirali in ga pomirili z znanim glasom. S pomočjo programa lahko tudi uvozite uspavanke. Varuško odlikuje tudi nočna luč, ki bo vašemu otroku nudila občutek varnosti. Opremljena s temperaturnim senzorjem vas bo obvestila o temperaturnih nihanjih v sobi, za optimalen vidni kot pa jo lahko tudi pritrdite na steno.

Zemljevid

Objekti v bližini
Oglas je objavljen
23.02.2021. ob 19:41
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
127 -krat