Ta oglas je prodan.

Prebrskaj podobne oglase.

  • Pametna elektronska varuška Motorola Comfort 40

Pametna elektronska varuška Motorola Comfort 40

Cena
110 €

+ 4,87 € dostava

+ 4,40 € zaščita kupca

Storitev BREZ SKRBI - Denar za izdelek nakažete na nevtralni račun bolha.com. Če prejeti izdelek ni enak naročenemu ali izdelek ni bil dostavljen, vam vrnemo denar. Pred naročanjem pozorno preberite Navodila in pogosta vprašanja.

Šifra oglasa: 10566443

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Jugovzhodna Slovenija, Novo mesto, Novo mesto
Stanje
novo

Opis oglasa

Naprava je nova in neuporabljena, neodprta, v originalni embalaži.


Potrebujete dodaten par oči in ušes za spremljanje vašega doma?
Vsakič, ko se odpravite v službo ali na poslovno potovanje, morate zapustiti svoj dom in svoje bližnje. Dan mineva in v glavi se vam porajajo različna vprašanja, kot so: "Ali je moj otrok v redu?", "Kaj počne moj hišni ljubljenček?" ali "Ali nova gospodinja previdno ravna z našimi stvarmi?". Pred vami je že tako težak dan in ne morete si privoščiti, da bi bili ves čas zaskrbljeni.

Connect 40 Motorola vam omogoča, da spremljate svoje bližnje in dom, medtem ko ste zunaj in na poti.

Pogled od koder koli na svetu, ki ga omogoča aplikacija Hubble Connected!
Ne glede na to, ali ste v sosednji sobi ali na drugem koncu sveta, vam naša varnostna kamera omogoča takojšen prenos dogajanja v vašem domu. S 5-palčnim zaslonom lahko spremljate in upravljate funkcije kamere, medtem ko ste doma. Prek varne in zasebne povezave Wi-Fi si oglejte prenos iz pametnega telefona, tako da lahko ostanete povezani ne glede na to, kako blizu ali daleč ste.

Spremljajte celotno sobo in poskrbite, da bo v njej udobno
S 5-palčno starševsko enoto ali pametnim telefonom si lahko ogledate celoten prostor, ki ga spremljate. S puščicama levo in desno lahko kamero na daljavo vodoravno pomaknete, s puščicama navzgor in navzdol pa digitalno nagnete kamero, da lahko spremljate celotno sobo.

Brezžična kamera meri temperaturo v prostoru, ki se prikaže v zgornjem levem kotu nadzorne enote in v aplikaciji prek mobilne naprave - tako boste vedeli, ali je v prostoru prehladno ali pretoplo za udobje.

Ostanite povezani s tistim, kar je najpomembnejše
Ta družinski monitor lahko uporabite tudi kot dvosmerni domofonski sistem za vaš dom. S svojim glasom pomirite otroka, opomnite najstnike, naj opravijo svoja opravila, povejte hišnemu ljubljenčku, naj se dvigne s kavča, ali preverite, ali se vaši starejši bližnji počutijo udobno in varno.

Vaše oči v temi
Naj bo CONNECT 40 vaše oči v temi. Oglejte si podnevi ali ponoči z infrardečim nočnim vidom, ki je na voljo na 5-palčnem zaslonu in vašem združljivem pametnem telefonu.

Intuitivne varnostne funkcije
Prejemajte opozorila o zvoku, gibanju in temperaturi v realnem času neposredno na pametni telefon. Ko zazna gibanje, samodejno snema tudi videoposnetke (potreben je plačljiv načrt). Snemajte videoposnetke in jih shranite v oblak za prihodnjo uporabo ter si kadar koli oglejte dnevni povzetek videoposnetkov.

Posebna podpora staršem
Kot novopečeni starši želite biti prepričani, da je poskrbljeno za vse otrokove potrebe. Prek aplikacije Hubble, ki jo lahko prenesete, dobite popoln dostop do številnih člankov in videoposnetkov, ki zagotavljajo dragocene nasvete za starše in dejstva dneva, posebej filtrirana za starost vašega otroka. Aplikacija vam pomaga tudi pri spremljanju rasti in razvoja vašega otroka, urnika spanja, časa hranjenja, menjave plenic in trajanja črpanja.

Bodite varni in opravite več dela
Delajte vsakodnevna opravila, ne da bi nenehno preverjali stanje doma s pametnim telefonom. Ta brezžična družinska kamera je združljiva z Amazon Alexa in Google Assistant, zato jo lahko upravljate samo z glasom.

https://www.mimovrste.com/elektronske-varuske/motorola-elektronska-varuska-100099528023

Zemljevid

Objekti v bližini
Oglas je objavljen
22.11.2023. ob 08:19
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
301 -krat