Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • Tora in Dafne - erotični roman

Tora in Dafne - erotični roman

Cena
15 €
Šifra oglasa: 5691611

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Obalno-kraška, Koper, Koper
Stanje
novo

Opis oglasa

Kratek (suhoparni) opis založnika:

Tora in Dafne sta vse kaj drugega kot vsakdanji dekleti. Dafne se preživlja z delom v agenciji, ki ponuja spolne usluge. Tudi sicer za plačilno sredstvo pogosto uporabi svoje telo. Po vrtincih skupnih vzponov in padcev, ljubezni in razhajanj, se dekleti znajdeta na Tajskem ravno v času cunamija. Jima bo uspelo premagati divjanje strašnih demonov strasti in narave?

Moj opis:

Zgodba se od začetka do konca prepleta z opisi in pretanjenih občutkih obeh. Tora je močna in gospodovalna, Dafne je nežna dušica, katere barko življenja vetrovi zlahka gibljejo, zdaj sem zdaj tja. Vendar se tudi "močna" Tora ne more popolnoma upreti skušnjavam, katerim smo vsi ljudje, ki čutimo, čustvujemo in ljubimo izpostavljeni v določenem prostoru in času. Samo močna ljubezen je gibalo, ki nas vodi skozi vse viharje čutnosti.

Žal tudi v tem romanu (kot pri Baladi za Selmo) zgodba nima srečnega konca. Taki so pač konci. Se rodimo, rastemo, se izoblikujemo, življenje nas vodi v vse mogoče čutne labirinte, nekateri labirinti so kratki, drugi dolgi, eni so razgibani, eni dolgočasni ... Na izhodu iz labirinta smo sami, predani v usodo ... konca.

Zemljevid

Oglas je objavljen
04.11.2022. ob 17:41
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
210 -krat