Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • Tradicionalna savna Tampere
  • Tradicionalna savna Tampere
  • Tradicionalna savna Tampere
  • Tradicionalna savna Tampere

Tradicionalna savna Tampere

Cena
Po dogovoru
Šifra oglasa: 10724560

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Savinjska, Celje, Kajuh
Stanje
novo

Opis oglasa

POPOLNOMA NOVA, ŠE ORIGINAL ZAPAKIRANA PO SUPER CENI: 1.950 €

S savno "Tampere" lahko prinesete zdrave učinke savne naravnost v svoj dom. Tako si lahko kadarkoli privoščite savno in se spočijete na sproščen, zdrav način. Sodobna kabina za 2 osebi z veliko stekleno sprednjo stranjo je dobavljena kot celota, vključno s kamni za savno, zajemalko in vedrom za infuzijo. Tako lahko takoj začnete z wellness tretmajem. Dodatni pripomočki, kot sta termometer in peščena ura, zagotavljajo dodatno udobje. Vzemite si dopust iz vsakdanjega življenja in v svoje dom vnesite oazo dobrega počutja.

Glavne lastnosti:

Visoko kakovosten les Hemlock: Posebna vrsta lesa vrača toploto in jo zadržuje v kabini. Skupaj z vodoodbojnimi lastnostmi tega lesa to ustvarja prijetno klimo v prostoru.
Velika klop za 2 osebi: Velika integrirana lesena klop ponuja udoben sedež za največ dve osebi. S površino 150 x 110 cm kabina savne ostaja prostor, ki prihrani prostor.
Prijetna LED osvetlitev: Poseben poudarek je LED luč, ki je nameščena v vogalih kabin in od tam osvetljuje kabino savne. Atmosferska razsvetljava oddaja prijetno svetlobo in ustvarja popoln ambient za dobro počutje in sprostitev.
Steklena sprednja stran: sprostitev z razgledom. Velika steklena sprednja stran je vizualni vrhunec savne. Ta je izdelana iz močnega varnostnega stekla. Steklo je mogoče enostavno očistiti pred ali po vsaki savni in ponuja neomejen pogled na okolico.
Vrhunec iz Finske - grelec za savno Harvia. Sodobni grelec za savne finskega proizvajalca Harvia s svojo močjo 4,5 kW oddaja pomirjajočo toploto. Pečico lahko enostavno upravljate z dvema stikaloma za upravljanje. Zunanje ohišje je iz nerjavečega jekla in daje savni eleganten dizajn.
Nezapletena montaža: Dostava poteka v vnaprej sestavljenih osnovnih elementih, ki jih morate povezati le s pomočjo preizkušenega sistema klikov. Vašo kabino je mogoče hitro nastaviti. Kabina savne deluje preko visokonapetostnega priključka 400 voltov.

Tehnični podatki:

Material sten: Hemlock les
Material spredaj: varnostno steklo
Tip kabine: sedežna kabina
Napajanje: 400 V / 50 Hz visokonapetostna povezava
Grelec: 4,5 kW iz Harvie
Moč: 4500 vatov
Debelina stekla: 8 mm
Debelina stene: 50 mm
Napajalni vir svetlobe: 3 W
Svetlobni tok: 160 lm
Barvna temperatura: 3500 K
Svetlobni vir razreda energetske učinkovitosti: G
Višina: 190 cm
Širina: 150 cm
Globina: 110 cm
Priložena LED osvetlitev ni nastavljiva in zatemnjena

Obseg dobave:

1x savna kabina
1 x vedro za infuzijo
1 x zajemalka za infuzijo
1x vreča s kamni za savno
1x navodila

Zemljevid

Objekti v bližini
Oglas je objavljen
04.05.2023. ob 12:28
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
289 -krat