• Fliper Stern Pinball Iron Maiden PRO
  • Fliper Stern Pinball Iron Maiden PRO
  • Ne zamudite priložnosti

Fliper Stern Pinball Iron Maiden PRO

Cena
8.990 €
Šifra oglasa: 12167053

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Podravska, Maribor, Tezno
Stanje
novo

Opis oglasa

Skupina Iron Maiden, ki je bila ustanovljena leta 1975, je vodila val britanske heavy metal glasbe in postala svetovna in ikonična glasbena skupina. V 40 letih je skupina utelešala duh neustrašne ustvarjalne neodvisnosti, divje predanosti oboževalcem in vesele brezbrižnosti do kritikov. Skupina Iron Maiden si je ustvarila privržence, ki segajo v vse kulture, generacije in časovne pasove. Z več kot 90 milijoni prodanih albumov, več kot 2.000 nastopi v 63 državah, desetinami milijonov oboževalcev in 16 studijskimi albumi brezhibne kakovosti si je skupina Iron Maiden več kot zaslužila status ene najbolj vplivnih in spoštovanih skupin vseh časov.

Fliperji Iron Maiden odražajo enako navdušenje, energijo in doživetje koncerta skupine Iron Maiden, kot da bi bili na njihovem koncertu. Igralci se bodo potopili v interaktivno vesolje skupine Iron Maiden in se spremenili v različne oblike Eddieja, legendarne maskote skupine. Igralci se bodo v vlogi Eddieja podali na pot, da bi premagali Zver v svetu mobilne igre in stripa Legacy of the Beast. Pinball Iron Maiden zabava z neverjetno paleto sodobnih in klasičnih funkcij, zato je primeren za vse ravni znanja.

Vsi modeli vključujejo dvanajst skladb skupine Iron Maiden, igralci pa se v vlogi Eddieja podajo v boj s pomočjo štirih loparjev, dveh vrtiljakov, kompleta treh tarč, kovinskih in žičnih ramp, mehanizma za zapiranje kroglic, dvojnega zaklepnega mehanizma in osrednje tarče.

Več informacij: https://sternpinball.com/game/iron-maiden/

*********************************

Magic Games d. o. o. / Veleprodaja in najem igralnih aparatov za zabavo / vodilni za ustvarjanje zabave že več kot 30 let

Več informacij: 041 622 788 ali magic.games@siol.net.

Zemljevid

Objekti v bližini

MAGIC GAMES d.o.o.

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija
Oglas je objavljen
21.01.2024. ob 21:33
Do poteka še
do prodaje
Oglas je prikazan
220 -krat

MAGIC GAMES d.o.o.

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija