• Fliper Pinball Stern Godzilla PRO Edition
  • Fliper Pinball Stern Godzilla PRO Edition
  • Fliper Pinball Stern Godzilla PRO Edition
  • Ne zamudite priložnosti

Fliper Pinball Stern Godzilla PRO Edition

Cena
8.990 €
Šifra oglasa: 8304605

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Podravska, Maribor, Tezno
Stanje
novo

Opis oglasa

V tej pinball pustolovščini, polni pošasti, igralci postanejo Godzilla! Zlobni nezemljani Xilieni s pomočjo žarkov za nadzor misli prevzamejo nadzor nad pošastmi King Ghidorah, Gigan, Megalon, Ebirah in Titanosaurus. Xilieni zahtevajo vse zemeljske vire. Godzila in njegovi zavezniki, Mothra, Rodan in Anguirus, se borijo proti invaziji Xilienov, da bi premagali Mechagodzillo in postali kralj pošasti!

Vsi modeli Stern Pinball Godzilla imajo inovativno magnetno newtonsko žogico "Magna Grab", ki lahko ujame pinball žogice s petih različnih poti strelov, vključno s potjo iz globine.

Igra vključuje tudi kultno naslovno pesem "Godzilla" skupine Blue Oyster Cult, osupljive ročno narisane umetnine Zombie Yeti, zapletene žične rampe, tri vrteče se tarče (Heat Ray, Mechagodzilla in Monster Rampage), tri fliperje, tri stoječe tarče z motivom "powerline" in UFO pop pumper. Igra vključuje video in zvok iz desetih* filmov Toho Showa Era Godzilla in tako ustvarja edinstveno izkušnjo igranja pinballa Godzilla.

Na igralnem aparatu debitira tudi Sternov sistem Insider Connected. Vse, kar potrebujete je aplikacija Insider Connected, ki je za vse mobilne naprave brezplačna. Na njej se registrirate, z njo pa pridobite unikatno QR kodo, s katero se lahko prijavite v igro fliperja. “Ko se igralec prijavi na fliper, lahko svoj napredek v igri spremlja kjerkoli na svetu, pridobiva nove dosežke, sodeluje s skupnostjo igralcev in sodeluje v zanimivih izzivih,” pojasnjujejo pri Stern Pinball.

Na voljo je le 1.000 naprav.

*********************************

Magic Games d. o. o. / Veleprodaja in najem igralnih aparatov za zabavo / vodilni za ustvarjanje zabave že več kot 30 let

Več informacij: 041 622 788 ali magic.games@siol.net.

Zemljevid

Objekti v bližini

MAGIC GAMES d.o.o.

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija
Oglas je objavljen
15.01.2024. ob 21:51
Do poteka še
do prodaje
Oglas je prikazan
3640 -krat

MAGIC GAMES d.o.o.

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija