• Set 53 račne in ročnega orodja v kovčku
  • Set 53 račne in ročnega orodja v kovčku
  • Set 53 račne in ročnega orodja v kovčku
  • Set 53 račne in ročnega orodja v kovčku
  • Ne zamudite priložnosti

Set 53 račne in ročnega orodja v kovčku

Cena
39,99 €
Šifra oglasa: 9996287

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Jugovzhodna Slovenija, Novo mesto, Novo mesto
Stanje
novo

Opis oglasa

Predstavljamo vam izjemno vsestranski set 53 račen in ročnega orodja v kovčku, ki bo zagotovo zadovoljil vse vaše potrebe po orodju. Ta visokokakovosten set je zasnovan tako, da vam olajša vsakodnevna opravila in vam omogoča dosego profesionalnih rezultatov.
Set vključuje široko paleto račen in ročnega orodja, izdelanih iz trpežnih materialov, ki zagotavljajo njihovo vzdržljivost in dolgo življenjsko dobo. Vsak kos orodja je natančno oblikovan in izdelan, da zagotovi optimalno delovanje in udobje pri uporabi.
Zahvaljujoč različnim velikostim in vrstam račen ter ročnega orodja, boste lahko brez težav obvladali različne naloge, kot so popravila avtomobila, montaža pohištva, vzdrževanje gospodinjskih aparatov in še veliko več. Set vključuje tudi posebne dodatke, kot so podaljški in adapterji, ki omogočajo prilagodljivost in enostavno uporabo orodja v različnih situacijah.
Kovček, v katerem je set shranjen, je izdelan iz trpežnega materiala, ki ščiti orodje pred udarci, prahom in vlago. Poleg tega ima kovček posebne predelke za vsak posamezen kos orodja, kar omogoča enostavno organizacijo in hitro iskanje pravega orodja.
Ne glede na to, ali ste profesionalni mehanik ali pa samo navdušen domači mojster, bo ta 53-delni set račen in ročnega orodja v kovčku postal nepogrešljiv del vaše orodne zbirke. Ne izgubljajte več časa z iskanjem pravega orodja, temveč si zagotovite ta izjemno praktičen set in olajšajte si delo.
Komplet DEKO Tools DKMT53 vsebuje 53 orodij, ki vam bodo uporabna na primer pri popravilu avtomobila. Odlične so za v garažo ali delavnico. V paketu boste med drugim našli uporabne nasadne ključe, imbus ključe in nastavke ter ragljo 1/4” z 72 zobmi. Vsi elementi kompleta so izdelani iz vzdržljivih materialov, odpornih na poškodbe. Orodja so zapakirana v praktični kovček za enostavno shranjevanje in transport.

V kompletu so orodja, ki bodo nepogrešljiva na primer pri popravilu avtomobila. Splača se jih imeti v prtljažniku, na primer v nujnih primerih. Raglja 1/4″ s hitro spojko in 72 zobmi ima kot vrtenja 5°, zaradi česar je udobna za uporabo in omogoča hitrejše dokončanje dela. Vtičnice zagotavljajo varen in stabilen oprijem. Pametna zasnova orodja pomeni, da lahko uživate v učinkovitosti in udobju tudi med dolgim ​​delom.

Vsa orodja v setu so izdelana iz visokokakovostnih materialov in ustrezajo novim, strogim standardom ANSI. Robustne in trpežne vam bodo dolgo služile. Še več, vsak kos kompleta ima svoje mesto v trpežnem etuiju, odpornem na poškodbe. Predeli vam pomagajo ohranjati red med delom, shranjevanjem in transportom vašega orodja. Tako boste vedno vedeli, kje je kaj in se izognili izgubi posameznih delov!

21x nasadni nastavki 1/4″ (SL4, 5,5, 7; PH1, 2, 3; PZ1, 2, 3; H3, 4, 5, 6, 7, 8; T10,15, 20, 25, 30, 40)
8x 1/4″ globokih ključev (6 mm, 7 mm, 8 mm, 10 mm, 11 mm, 12 mm, 13 mm, 14 mm)
13x vtičnice 1/4″ (4, 4,5, 5, 5,5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 mm)
3x imbus ključi (1,5 mm, 2 mm, 2,5 mm)
1x univerzalni zglob 1/4″
1x drsna palica 1/4″
2x podaljška 1/4″ (2″, 4″)
1x gibljiva palica 1/4″
1x adapter 1/4″
1x držalo za vtičnico 1/4″
1x ključ z ragljo 1/4″

Spletna povezava

Zemljevid

Objekti v bližini

HALOorodje.si MOJAoprema.si LEDsvet.si Eigraca.si

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija
Oglas je objavljen
07.04.2024. ob 12:56
Do poteka še
do prodaje
Oglas je prikazan
613 -krat

HALOorodje.si MOJAoprema.si LEDsvet.si Eigraca.si

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija