Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • Mini ovnači
  • Mini ovnači

Mini ovnači

Cena
Po dogovoru
Šifra oglasa: 10802214

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Savinjska, Celje, Celje

Opis oglasa

V našem vzrejališču je na voljo mlada samica pasme mini ovnač - mini lop. Starši so kvalitetni rodovniški kunci z odlično genetiko za razvoj zdravih in kvalitetnih mladičkov. So potomci kuncev najboljših vzrediteljev te pasme iz Velike Britanije.

Mini ovnači so najbolj priljubljena pasma hišnih kuncev v tujini. So najmanjši predstavniki ovnačev s težo okoli 1,4 kg. Imajo mirno, prijazno naravo, kljub temu so zelo družabni in željni pozornosti. Odlično se ujamejo z otroci in tudi z drugimi domačimi živalmi in saj jim je agresija popolnoma tuja. Radi dajejo poljubčke in uživajo v božanju.

Vsi naši kunčki so zdravi, razigrani, željni pozornosti in razvajanja, kot je za pasmo značilno. Niso plašni, ne grizejo in so vajeni otrok, drugih živali in hrupa. Brez težav se bodo navezali na nove lastnike.
Jedo suho in svežo hrano ter vzorno uporabljajo stranišče. Primerni so za bivanje v stanovanju ali zunaj v zaščitenem prostoru.

Pred odločitvijo za nakup živali je možen informativni ogled, kjer vam tudi pokažemo pravilno rokovanje s kuncem in svetujemo o njihovi oskrbi.
Ob prevzemu bo poskrbljeno za hrano za prehodno obdobje 14 dni. Po dogovoru je možna tudi dostava.

Več informacij o naših kuncih najdete na naši spletni strani https://pritlikavi-kunci.jimdosite.com/.

Zemljevid

Objekti v bližini
Oglas je objavljen
25.11.2023. ob 13:36
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
1535 -krat