PVC okna

  • Cena: 50 
  • Šifra oglasa: 5523861
  • Objavljen:
  • Do poteka še: do prodaje
  • Število prikazov oglasa: -krat
Podatki o oglasu
Vrsta ponudbe: Prodam
Lokacija: Izven Slovenije - Hrvaška, Medžimurska, Čakovec
Stanje: novo

Več:

Entrada PVC okna!!!
IDEAL 8000®
Okna imajo nizko energetski profil na najvišji ravni.
Globina oken je 85 mm sestavljena so iz 6 komor, ki s 3 stopnjami tesnjenja služijo za najboljšo toplotno in zvočno izolacijo vašega doma.
Z modernim in elegantnim dizajnom in zaobljenimi linijami zagotavljajo udobje in prijetno vzdušje ter bivanje.
Prednosti serije IDEAL 8000 so vidne že na prvi pogled
IDEAL 8000® ponujajo več svetlobe, varnosti in toplotne izolacije. Ožji optični videz profila omogoča, da v prostor prehaja več svetlobe.
Armaturni profili v PVC profilnih komorah zagotavljajo stabilnost velikih elementih.
Povečana je tudi protivlomna zaščita v območju krilnih stekel.
Prav zaradi fuzije okenskega krila in okenskega okvirja je tehnologija lepljenja stekla v krilo tako posebna - izpustitev kovinske ojačitve v okenskem krilu prispeva k izboljšanju toplotne izolacije za 20% v prečnem prerezu profila.
6-komorni sistem kot standardna varianta s 3 tesnilnimi nivoji za odlično toplotno in zvočno izolacijo.
Visoke toplotne izolacijske lastnosti, katerih skupne vrednosti se lahko gibljejo od 1,2 do 0,69 W / m2K,globina vgradnje od 85 mm z možnostjo vgradnje stekla globine 24 - 51 mm in pri izvedbi pol površinske zasteklitve do možne širine do 59 mm primeren za vgradnjo v nizkoenergetske in pasivne stavbe. Klasičen sodoben dizajn ravnih linij z veliko izbiro zaključnih profilov za različne situacije vgradnje zasnovane notranje letvice za zasteklitev na voljo v številnih dekorativnih različicah možnost izdelave sistema ALUSKIN v široki paleti barv in dekorjev (kombinacija PVC - AUMINIJ),enostavno ločevanje profilov in tesnil za ekološko recikliranje
O nas:
Podjetje Entrada d. o. o. ima sedež v Nedelišću,izložbeno prodajni salon ter proizvodnjo pa v Čakovcu. Imamo dolgo tradicijo in sodelovanje s partnerskimi podjetji.Naše delo v gradbeništvuje profesionalno in kvalitetno. Skrivnost našega uspeha se skriva v dobri organizaciji,visoko usposobljenih in motiviranih zaposlenih, zadovoljnih uporabnikih in medsebojnem sodelovanju ter komunikaciji.V našem procesu poudarjamo pomen varnosti, zanesljivosti, točnosti in kvaliteto uslug.
Največjo pozornost pa namenjam temu, da okolica ostane nepoškodovana.
Naše poslovanje temelji na lastni proizvodnji rolet in komarnikov,prodaji in vgradnji garažnih vrat,masivnih lesenih notranjih vratih,protivlomnih vhodnih vratih,PVC oknih ter ALU, PVC, marmornih in granitnih okenskih policah.
Vsi naši produkti so narejeni z napredno tehnologijo po meri, po ugodnih cenah in z najkrajšim možnim dobavnim rokom na Hrvaškem.
Ekipa strokovno usposobljenih delavcev podjetja Entrada bo produkte vgradila kvalitetno in v najkrajšem možnem času.
Obiščite nas v našem salonu na Mihovljanski 66 v Čakovcu in se sami prepričate o kvaliteti naših produktov.
Ogledate si lahko okna, rolete, komarnike, notranja, zunanja in garažna vrata, okenske polite in se z našimi zaposlenimi izberete izdelke, ki bodo najbolj primerni za vaše okolje. Naročite se lahko preko elektronskega naslova stolarija.entrada@gmail.com ali prekotelefonske številke
Kontakt:
Entrada d.o.o.
Nedelišće,Josipa Marčeca 8
Izložbeno prodajni salon: Mihovljanska 66,Čakovec
Telefonska številka: 095 550 72 94
Elektronski naslov: stolarija.entrada@gmail.com
Kontaktna oseba: Denis Bezek

Stik

Entrada d.o.o.
Naslov
Mihovljanska ulica 66
Mesto in poštna številka
40000 Čakovec
Hrvaška
E-pošta
stolarija.entrada@gmail.com
Lokacija oglasa PVC okna
Opomba: prikaže se natančna lokacija vašega oglasa