• Lasersko - gravirni stroj
  • Lasersko - gravirni stroj
  • Lasersko - gravirni stroj
  • Ne zamudite priložnosti

Lasersko - gravirni stroj

Cena
399,99 €
Šifra oglasa: 12672799

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Podravska, Maribor, Center
Stanje
novo

Opis oglasa

Lastnosti:
Primeren za: graviranje in razrez
Največja debelina razreza: 15mm
Površina za obdelavo: 410 × 400 m
Natančnost obdelava: 0,01 mm
Redna cena: 499,00 eur
Čas dostave: 0 - 14 dni

Odlična tehnologija laserskega graviranja: Laserski rezalnik A5 Pro z izhodno močjo 5 ~ 5,5 W z laserskim razponom ostrenja z izjemno finim stiskanjem 0,08 x 0,08 mm.

Visokozmogljiva zasnova strukture: zasnova stroja Atomstack A5 40 W z vgrajeno vijačno palico, ki lahko doseže najhitrejšo hitrost 11000/min. Doba delovanja laserja: 10.000 h+. Primeren za dolgotrajno uporaba in graviranje saj 32-bitna matična plošča MCU zagotavlja hitrejšo hitrost graviranja in stabilnejše delovanje 20 minut do dokončanja namestitve. Zasnova modula zagotavlja hitrejšo in učinkovitejšo namestitev in nizki stroški vzdrževanja.

Laserski gravernik Atomstack A5 Pro je opremljen z 32-bitno matično ploščo, 0,08 x 0,08 mm ultra fino stisnjeno konico, zmogljivim laserskim modulom 5–5,5 W in z lahkoto reže 12 mm tanek les ali 12 mm črni akril in neposredno graviranje nepremazane kovine iz nerjavečega jekla. Večja natančnost: Natančnost graviranja doseže 0,01 mm, ultrafino lasersko ostrenje pa je zmanjšano na 0,08 x 0,08 mm. Učinek graviranja je veliko jasnejši od drugih strojev.

Prva izbira za kreativce: Stroj za lasersko graviranje atomstack lahko gravira različne materiale, kot so kovina, les, bambus, plastika, usnje, vezja, aluminijev oksid, barvana kovina itd.

Zaščita za oči s certifikatom TÜV: Napredna filtrirana akrilna zaščita preprečuje poškodbe oči med laserskim graviranjem. Laserski modul je prestal test za TÜV certifikat z višjo kakovostjo.

Vgrajen hladilni sistem za lasersko glavo Laserska glava A5 Pro ima integriran hladilni sistem s celotno skrito zasnovo, ki lahko učinkovito ohladi in podaljša življenjsko dobo laserja.

Obsežna združljivost:
Stroj je lahko združljiv z različno sofisticirano programsko opremo za graviranje, kot je LaserGRBL, LightBurn, podpora za LaserGRBL za Windows XP/7/8/10/11 in podpora za LightBurn za Mac OS in Windows. DXF itd

Sistem za odvajanje toplote:
Z vgrajenim sistemom za odvajanje toplote in splošno skrito zasnovo, ki učinkovito ohladi in podaljša življenjsko dobo laserja.

Enodelna oblika vijaka:
Enodelni vijak (namesto kombinirane spojke) naredi celoten postopek graviranja in rezanja učinkovit in natančen.

Trdna polna kovinska konstrukcija: celotna konstrukcija je zasnovana za hitro montažo in montažo lahko dokončate v 10-20 minutah. Celotno ohišje iz anodizirane aluminijeve zlitine, trdno in vzdržljivo, neverjetno stabilna struktura zmanjša vse udarce med delovanjem laserskega rezalnika in gravirnega stroja.

Visoko zmogljiva zasnova strukture: zasnova stroja Atomstack A5 40 W z integrirano vijačno palico, ki lahko doseže najhitrejšo hitrost 11000/min. Je bolj stabilen in okreten pri graviranju kompleksnih vzorcev, zato lahko dosežete boljše rezultate.

Stroj je popolnoma nov. Na voljo več komadov. Na voljo tudi drugi modeli.

Dodatne informacije: 040501904

Zemljevid

fossnert

Vsi oglasi tega oglaševalca
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija
Uporabnik ni trgovec in zanj ne veljajo določbe EU o varstvu potrošnikov.
  • Naslov:  2327 Race, Brunsvik, Podravska, Slovenija
Oglas je objavljen
11.05.2024. ob 07:34
Do poteka še
Oglas je prikazan
75 -krat

fossnert

Vsi oglasi tega oglaševalca
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija
Uporabnik ni trgovec in zanj ne veljajo določbe EU o varstvu potrošnikov.
  • Naslov:  2327 Race, Brunsvik, Podravska, Slovenija