Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • Ni No Kuni Wrath Of The White Witch PS3
  • Ni No Kuni Wrath Of The White Witch PS3
  • Ni No Kuni Wrath Of The White Witch PS3
  • Ni No Kuni Wrath Of The White Witch PS3

Ni No Kuni Wrath Of The White Witch PS3

Cena
15 €
Šifra oglasa: 519497

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Obalno-kraška, Koper, Koper
Stanje
rabljeno

Opis oglasa

Prodam igro Ni No Kuni Wrath Of The White Witch za PlayStation 3, eno najboljših japonskih RPG iger za to generacijo Playstation konzole. Nadaljevanje, Ni no Kuni II: Revenant Kingdom, za PS4, ki je izšlo letos, ni dobilo niti približno enakih ocen. Morda bo zato koga zanimalo preigrati prvo igro, ki zahvaljujoč cell shading grafiki, še danes ne kaže nobenih znakov zastarelosti.


Ni no Kuni: Bes Bele Čarovnice je zgodba o fantku po imenu Oliver, ki se odpravi na vzporedni, magični svet, da bi svojo pred kratkim umrlo mamo vrnil iz mrtvih. Med potovanjem spoznava nove prijatelje in lovi številna nadnaravna bitjeca, ki tam živijo. Podobno kot Pokemone jih potem vzgaja, da mu pomagajo v borbi proti grozljivim sovražnikom kateri želijo uničiti življenje na magičnem svetu. Igro je razvil studio LEVEL-5, animacije pa je prispeval sloviti Studio Ghibli, ki je produciral vse risanke oskarjevca Hayaa Miyazakija (Princesa Mononoke, Čudežno potovanje, Čarovnik Howl in gibljivi grad itd.) .

Metacritic portal, povprečje ocen igričarskih medijev: http://www.metacritic.com/game/playstation-3/ni-no-kuni-wrath-of-the-white-witch
Videorecenzija portala IGN: https://www.youtube.com/watch?v=g5BE1Vw5B3M
Kliknite na sličico na vrhu oglasa za ogled trailerja igre.
Lokacija Koper, v primeru, če se dogovorimo, da pošljem po pošti predlagam, da mi nakažete vnaprej denar na TR pa bom sam kril stroške poštnine, ki drugače dosežejo 4- 5 evrov.

Zemljevid

Objekti v bližini
Oglas je objavljen
10.04.2024. ob 09:39
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
1240 -krat