• Izolacija STP BIPLAST 5 mm
  • Izolacija STP BIPLAST 5 mm
  • Izolacija STP BIPLAST 5 mm
  • Izolacija STP BIPLAST 5 mm
  • Izolacija STP BIPLAST 5 mm
  • Ne zamudite priložnosti

Izolacija STP BIPLAST 5 mm

Cena
6 €
Šifra oglasa: 12147239

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Osrednjeslovenska, Ljubljana Moste Polje, Nove Jarše
Stanje
novo

Opis oglasa

Za podroben ogled artikla kliknite na spletno povezavo VEČ O PONUDBI, ki se nahaja v spodnjem delu opisa artikla. Za ostalo bogato ponudbo pa na našo spletno stran www.OrangeAudio.si.

VSE ARTIKLE POŠLJEMO TUDI PO POŠTI (dostava naslednji dan) - strošek dostave samo 3€.

- Fleksibilna samolepilna zvočna izolacija (prilagodljiva kot spominska pena)
- Odprta celiča struktura 
- Področja uporabe: vsi plastični deli in notranjost ohišij zvočnikov
- Debelina materiala: 5 mm
- Dimenzija izolacijske plošče: 50 × 37,5 cm
- Cena velja za 1 kos (zadostuje za pokritje površine velikosti cca. 0,19 m2)

Izolacijski material STP BIPLAST 5

Dobra izolacija je izjemno pomemben faktor pri ustvarjanju čim boljšega zvočnega doživetja v vašem avtomobilu. Dobro izoliran avtomobil pripomore k izjemnemu izboljšanju zvoka ob uporabi enakih komponent in hkrati odstrani nadležne tresljaje pločevine in plastike, ki so pri močnejših sistemih v slabo izoleranih avtomobilih prej pravilo kot izjema. Poznamo več vrst izolacij, ki se ločijo po svoji funkciji in področjih uporabe.

STP (Standartplast) blagovna znamka ima že več kot 20-letno tradicijo izdelave izolacijskih materialov premium kvalitete za uporabo na različnih področjih. Primarno se STP materiali uporabljajo v avtomobilski industirji. Podjetje STP dobavlja materiale za zvočno izolacijo v Volkswagen, Ford Sollers, Nissan, Treves, Faurecia, Magna, Gaz, AutoVaz, UAZ in druge avtomobilske obrate. Imajo tudi ima lastni znanstveni laboratorij z bogatimi izkušnjami v vibroakustičnih raziskavah in razvoju.

Izolacijski material STP BIPLAST 5 je zvočno izolativni material višjega razreda, narejen s posebno formulacijo akustičnega materiala debeline 5 mm in samolepilno podlago (ne potrebuje dodatnega nanosa lepila). Za največjo učinkovitost se uporablja v kombinaciji z proti-vibracijskimi materiali STP. STP BIPLAST 5 je lahka, odprto-celična, fleksibilna poliuretanska pena z visoko gostoto, narejena za optimalno absorbcijo zvoka v širokem frekvenčnem spektru. STP BIPLAST se uporablja za izolacijo zvoka, dušenje vibracij, toplotno-izolacijo in za zmanjšanje hrupa in škripanja znotraj potniške kabine v različnih vozilih. Material ostane elastičen v temperaturnem območju od -40 ° C do 100 ° C, odporen je na temperature do 150 ° C.

Nanašanje izolacije STP BIPLAST 5

Nanos izolacije STP BIPLAST 5 je zaradi izjemne samolepilne podlage enostaven, zaradi svoje fleksibilnosti pa ga lahko enostavno tudi režemo in prilagajamo oblike. Izdelan je iz podobnega materiala kot spominska pena v vzglavnikih, zato izjemno lepo drži obliko in ima dobro sposobnost prilagajanja obliki ter tako lepo zapolni prazen prostor med plastičnimi deli in tako izniči nadležne zvoke.

Dimenzija posameznih plošč: 50 × 37,5 cm.

Spletna povezava

Zemljevid

Objekti v bližini

OrangeAudio.si

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija
Oglas je objavljen
16.01.2024. ob 21:02
Do poteka še
do prodaje
Oglas je prikazan
169 -krat

OrangeAudio.si

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija