• Izolacija STP BLACK GOLD 2,3 mm (75cm × 50cm)
  • Izolacija STP BLACK GOLD 2,3 mm (75cm × 50cm)
  • Izolacija STP BLACK GOLD 2,3 mm (75cm × 50cm)
  • Ne zamudite priložnosti

Izolacija STP BLACK GOLD 2,3 mm (75cm × 50cm)

Cena
12 €
Šifra oglasa: 9318044

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Osrednjeslovenska, Ljubljana Moste Polje, Nove Jarše
Stanje
novo

Opis oglasa

Za podroben ogled artikla kliknite na spletno povezavo VEČ O PONUDBI, ki se nahaja v spodnjem delu opisa artikla. Za ostalo bogato ponudbo pa na našo spletno stran www.OrangeAudio.si.

VSE ARTIKLE POŠLJEMO TUDI PO POŠTI (dostava naslednji dan) - strošek dostave samo 3€.

- Fleksibilna, vodo in temperaturno odporna izolacija
- Področja uporabe: vrata, tla, paneli, koloteki, prtljažni prostor, požarna stena
- Debelina materiala: 2,3 mm
- Dimenzija izolacijske plošče: 75 cm × 50 cm
- Cena velja za 1 kos (zadostuje za pokritje površine velikosti cca. 0,375 m2)

Izolacijski material STP BLACK GOLD
Dobra izolacija je izjemno pomemben faktor pri ustvarjanju čim boljšega zvočnega doživetja v vašem avtomobilu. Dobro izoliran avtomobil pripomore k izjemnemu izboljšanju zvoka ob uporabi enakih komponent in hkrati odstrani nadležne tresljaje pločevine in plastike, ki so pri močnejših sistemih v slabo izoleranih avtomobilih prej pravilo kot izjema. Poznamo več vrst izolacij, ki se ločijo po svoji funkciji in področjih uporabe.

STP (Standartplast) blagovna znamka ima že več kot 20-letno tradicijo izdelave izolacijskih materialov premium kvalitete za uporabo na različnih področjih. Primarno se STP materiali uporabljajo v avtomobilski industirji. Podjetje STP dobavlja materiale za zvočno izolacijo v Volkswagen, Ford Sollers, Nissan, Treves, Faurecia, Magna, Gaz, AutoVaz, UAZ in druge avtomobilske obrate. Imajo tudi ima lastni znanstveni laboratorij z bogatimi izkušnjami v vibroakustičnih raziskavah in razvoju.

Izolacijski material STP je zasnovan na novo razviti samolepilni butyl masi, ki je znana po dobrih karakteristikah odpravljanja vibracij in hrupa. Izolacija je samolepilna, zato za lepljenje ne boste potrebovali kakršnihkoli dodatnih nanosov lepila in prav tako izolacije ni potrebno dodatno segrevati s toplotno pištolo. Material je kompoziten polimer prekrit z aluminijasto folijo, kateri preprečuje nastanek resonanc.

Nanašanje izolacije STP BLACK GOLD
Nanos izolacije STP BLACK GOLD je zaradi izjemne samolepilne podlage enostaven, zaradi svoje fleksibilnosti pa ga lahko enostavno tudi režemo in prilagajamo oblike. Material se odlično obnese v zelo agresivnih okoljih saj je odporen tako na vodo kot velike temperaturne razlike (od -45 do 100 °C). Material za kratek čas zdrži temperature do 190 °C). Optimalen učinek z materialom STP je dosežen, ko je prekrito vsaj 75% površine in ima učinek nanosa klasične bitumenske mase s 3-kratno težo. Uporabljamo ga lahko praktično po celem vozilu oziroma tam, kjer je izolacija najbolj potrebna; strop, vrata, stranski kovinski paneli, koloteki, vratni paneli, požarna stena, plastični paneli in prtljažni prostor. Uporablja se tudi kot plast za dušenje vibracij pri kmetijskih in drugih strojih, kjer je potrebno učinkovito zmanjševanje zvoka in vibracij. Debelina STP materiala je 2,3 mm.

Dimenzija posameznih plošč: 75 × 50 cm.

Spletna povezava

Zemljevid

OrangeAudio.si

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija
Oglas je objavljen
08.03.2024. ob 13:57
Do poteka še
do prodaje
Oglas je prikazan
658 -krat

OrangeAudio.si

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija