Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • Kavni avtomat Hofer Chic
  • Kavni avtomat Hofer Chic

Kavni avtomat Hofer Chic

Cena
25 €
Šifra oglasa: 3121651

Osnovne informacije

Lokacija
Osrednjeslovenska, Ljubljana Šiška, Šiška
Stanje
rabljeno

Opis oglasa

Prodam
malo rabljen
cena novega 40€, prodam za 25€, dodam škatlo s cca 25 kapsulami

sem iz Lj Šiška
041650909

kavni avtomat Hofer

V Hoferjevi ponudbi sta na voljo dva modela kavnih aparatov Martello. Manjši, le 12 centimetrov široki CASCOLINO v rdeči ali črni barvi z 0,9-litrsko posodo za vodo je idealen za tiste, ki bi radi svojo kuhinjo polepšali s privlačnim in priročnim kavnim aparatom. Večji kavni aparat VERONA z 1,5-litrsko posodo za vodo pa bo v vsakem domu pričaral vzdušje prave italijanske kavarne. Aparat, ki je na voljo v beli ali črni barvi, ni le dekorativen, temveč je tudi izredno vsestranski, saj omogoča pripravo več skodelic kave ali vroče vode za čaj ter penjenje mleka s parno šobo. Oblikovalci kavnega aparata VERONA so imeli pri razvoju v mislih tudi majhno porabo električne energije, saj se aparat samodejno izključi 15 minut po zadnji pripravi kave. V oba modela je vgrajena črpalka z močjo 20 barov, ki poskrbi za popoln kavni užitek in še bolj aromatično in kremno kavo.

Sistem s kapsulami zagotavlja odlično aromo in stalno kakovost kave. Uporaba sistema je preprosta in hitra ter ne zahteva nobenih predpriprav. Prednosti kave v kapsulah se pokažejo tudi takrat, ko kavo pijemo le enkrat ali dvakrat na teden, saj nam doma ni treba imeti velikih količin kave, sistema po vsaki pripravi kave ni treba čistiti, prazne kapsule pa lahko odstranimo z eno samo potezo. Poleg tega so kavni aparati s kapsulami trpežnejši kot običajni kavni aparati, 3-letna garancija pa zagotavlja pripravo kave na dolgi rok.

V Hoferjevi stalni ponudbi bodo na voljo kapsule s tremi kavnimi okusi, ki so zaradi različnih stopenj intenzivnosti primerne za različne okuse in razpoloženja. Pestre kavne mešanice izbranih kavnih sort in različne stopnje praženja poskrbijo za popolnoma nov svet kavnih okusov in arom.

Najmočnejša Martellova kava se imenuje Intensivo. Poživi s svojim močnim okusom, ki se najbolje razvije v majhnih, 40-ml skodelicah. Okus Gourmet Gold iz najfinejše arabice je nekoliko blažji in tvori kavo s polnim, aromatičnim okusom. Kapsule Cafe Grande vsebujejo nežno in hkrati intenzivno kavno mešanico, idealno za popoldansko razvajanje z veliko skodelico kave.

Kapsule za pripravo kave so na voljo v zavojih po 10 kosov, ki so zapakirani še v alufolijo, kar ohranja svežino in aromo. Pri Hoferju bodo na voljo tudi drugi izdelki znamke Martello, brez katerih popolnega kavnega užitka ne bi bilo: posebne Martellove skodelice, priročen penilnik mleka ter nepogrešljive tablete za čiščenje.

.

Opomba uredništva: Sistemi Martello bodo precej cenejši od konkurenčnih aparatov s kapsulami. Mali aparat Cascolino bo imel ceno 49,99 EUR, veliki aparat Verona pa 69,99 EUR. Tudi kapsule bodo imele ugodno ceno: 1,99 EUR za 10 kapsul. Za aparate velja 3-letna garancija.

Hofer trgovina d.o.o., sporočilo za javnost

Zemljevid

Objekti v bližini
Oglas je objavljen
25.02.2020. ob 13:56
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
2567 -krat