THRUSTMASTER T16000M FCS HOTAS / MICROSOFT FLIGHT SIMULATOR

  • Cena: 179 
  • Šifra oglasa: 6474573
  • Objavljen:
  • Do poteka še: do prodaje
  • Število prikazov oglasa: -krat
Podatki o oglasu
Vrsta ponudbe: Prodam
Lokacija: Osrednjeslovenska, Ljubljana Moste Polje, Jarše
Stanje: rabljeno

Več:

KOMPONENTKO proda odličen set za simulatorje letenja.

V kompletu dobite:
- TWCS Throttle drsno palico
- TWCS Krmilna palica (Joystick) T.160000M FCS
- TFRP (T.Flight Rudder Pedals) - krmilna pedala

Pri Thrustmasterju so vseh svojih petindvajset let izkušenj vložili v izdelavo kontrolnikov za simulacije letenja, po katerih je vedno več povpraševanja, vključno z vesoljskimi simulacijami.


Sistem za nadzor TWCS (Thrustmaster Weapon Control System) so oblikovali za napredne letalce, ki iščejo vseobsegajočo, ergonomsko, udobno in natančno napravo za realistično potopitev v igro. S premikanjem ročice povečujete ali zmanjšujete potisk letala oziroma vesoljskega plovila. Za popoln nadzor je skupno nameščenih kar 30 gumbov, 5 osi, dve osemsmerni kapici in tri dodatne osi ob uporabi bočnega krmila TFRP s priključkom RJ12.

Tehnologija S.M.A.R.T. (Sliding Motion Advanced Rail Tracks) zagotavlja povsem gladko premikanje ročice za potisk, ki omogoča premik za največ 80 mm. S posebnim vijakom lahko igralec nastavi, kakšen upor bo nudila ročica pri premikanju. Brezplačna programska oprema T.A.R.G.E.T. omogoča krmiljenje številnih Thrustmasterjevih naprav, ki jih prepozna kot eno samo napravo. Prav tako je mogoče z njo naložiti ali ustvariti posebne profile za vsako igro posebej in sprogramirati funkcije do 256 gumbov.

Thrustmasterjev sistem za nadzor letenja je namenjen naprednim realističnim simulacijam letenja kot alternativa miški ter tipkovnici.
Izboljšani nadzor, ki ga ponujajo tovrstni kontrolniki, omogočajo še večjo potopitev v igro.

• Thrustmasterjev Flight Control System je združljiv s PC-jem.
• Prepoznavanje fizičnih gumbov, da se očesu ni treba odvrniti od igranja.
• Ergonomska oblika zagotavlja gladko igranje in optimalno udobje.

Natančnost v simulacijah letenja

Obojeročni nazdor
Igralna palica FCS je povsem obojeročen in s tem primeren za vse igralce. Ker so deli odstranljivi, je mogoče palici prilagoditi kateremu koli igralci in kateri koli igri.

Gladkost in učinkovitost
Thrustmasterjev FCS uporablja tehnologijo S.M.A.R.T. (Sliding Motion Advanced Rail Tracks), ki zagotavlja gladko in natančno premikanje. Za nameček palica vsebuje tipala.

Ergonomska oblika
Obteženi temelji in velike površine za počivanje dlani zagotavljajo optimalno udobje med igranjem.
Pedali za bočno krmiljenje (rudder pedals) omogočajo drobne popravke položaja v zraku.

Thrustmasterjevi pedali TFRP Flight Rudder Pedals so na PC-ju združljivi z vsemi igralnimi palicami, ki so na trgu. Prav tako so združljivi s palico Flight Hotas za PlayStation 4 (na prodaj ločeno). To so prvi smerni pedali s tračniško tehnologijo S.M.A.R.T., ki omogoča izredno lahkotno krmiljenje. Ergonomska oblika vam omogoča, da na podstavku počiva celotno stopalo ali pa se nasloni na pritisnjen pedal. Sistem štirih tračnic iz vrhunskega aluminija omogoča povsem gladko premikanje. Os, ki se samodejno vrača v središčni položaj, nudi brezhibno ravnotežje med gladkostjo in uporom. Večnamenska ergonomska oblika je primerna za vse vrste letalskih iger, od bojnih pred vesoljskih do civilnih. Če odstranite počivališče za stopalo, lahko bočno krmilo nadzorujete s prednjim delom stopala s peto na tleh – s počivalom za peto pa lahko vse stopalo postavite na pedal. Obsežni temelj in nagib sta namenjena udobju in stabilnosti. Diferencialni zavori merita po 25 centimetrov in sta namenjeni stopalom do velikosti 46. Povezljivost zagotavljata priključka USB in/ali namenski RJ12. Pedali so združljivi z vsemi PC-igrami, ki podpirajo bočno krmilo in več USB-krmilnikov. Na PC-ju in PS4 delujejo z Thrustmasterjevo palico Flight Hotas 4 (na prodaj ločeno). Napredno programje T.A.R.G.E.T. na PC-ju omogoča napredno nastavljanje osi in diferencialnih zavor. USB-krmilo je mogoče združiti s Thrustmasterjevimi USB-palicami (HOTAS WARTHOG, T16000M) in nadzorno ploščo MDF Cougar, tako da jih igre prepoznajo kot eno samo napravo. Prav tako lahko dostopate do naprednih profilov, ki jih je ustvarila Thrustmasterjeva skupnost.


-------------------------------------------------
Na Google preverite, kaj si o nas mislijo naše stranke!
- Google: "Komponentko"

Oglejte si nas tudi na Facebook strain:
https://www.facebook.com/Komponentko

-------------------------------------------------
Načini plačila in dostave:
1. Zaradi osebnega pristopa KOMPONENTKO izdelek tudi dostavi :),
2. Izdelek pošljemo prek pošte po ceniku Pošte Slovenije, z odkupnino ali predhodnim nakazilom na transakcijski račun SI56 0224 4149 8151 269,
3. Izdelek prevzamete osebno.

-------------------------------------------------
KOMPONENTKO prav tako sprejema ponudbe za odkup katerikoli drugega vašega izdeleka zabavne elektronike, ki ga imate doma in ga nameravate prodati (Računalniške komponente, električni skiroji, volani, ....)

Prosimo, da nam ponudbo pošljete na kateregakoli izmed naslednjih kontaktov:

Mobilno številko: 070-280-386 (Lahko SMS ali MMS, po želji tudi klic)
Elektronski naslov: info@komponentko.si
Discord: Komponentko#3985 (pazite na male in velike črke)
Preko Bolha.com zasebnih sporočilŽe vnaprej hvala za vse dobre ponudbe!

P.S. Smo zelo odzivni!

-------------------------------------------------
KOMPONENTKO na prvo mesto postavlja kupca in poskrbi, da ima kupec odlično izkušnjo pri nakupu rabljene zabavne elektronike. Smo butična trgovinica z rabljeno zabavno elektroniko, kjer temeljimo na osebnem pristopu in dejstvu, da vam kot kupcu prikažemo, da se nakup rabljene elektronske opreme splača!

Lokacija oglasa THRUSTMASTER T16000M FCS HOTAS / MICROSOFT FLIGHT SIMULATOR
Opomba: prikaže se približna lokacija vašega oglasa