• Impregnirana antistatična čistilna krpa - maslenka - NAJBOLJŠA CENA!
  • Impregnirana antistatična čistilna krpa - maslenka - NAJBOLJŠA CENA!
  • Ne zamudite priložnosti

Impregnirana antistatična čistilna krpa - maslenka - NAJBOLJŠA CENA!

Cena
2,31 €
Šifra oglasa: 8911723

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Osrednjeslovenska, Ljubljana Center, Center
Stanje
novo

Opis oglasa

Velikost: 22cm x 60cm
Pakiranje: 50 kosov
Barva: bela
18 gr.

Antistatične maslene krpe za brisanje prahu. Krpe so pakirane v vrečki, ki jo je možno ponovno zapreti. Namestiti jih je možno na različna lamelna brisala za brisanje po tleh, uporabne za ročno brisanje pohištva in ostalih površin. Krp ne vlažimo z vodo, saj so že vnaprej impregnirane z brezbarvnimi neškodljivimi mineralnimi olji tako, da nase vežejo ves prah in manjšo umazanijo. Površina je po uporabi temeljito očiščena in prah se ne sprošča več v zrak, kar zagotavlja dolgotrajne rezultate čiščenja. Največja prednost krp je, da niso nikoli premokre ali presuhe.

Vrečko s krpami lahko ponovno zapremo, po zagotovilih proizvajalca ostajajo primerne za uporabo še vsaj dve leti po odprtju paketa.

V praksi se uporabljajo za vsakodnevno brisanje prahu in drugih nečistoč v fitnesih, pisarnah, bolnišnicah, šolah, vrtcih, na razstavnih prostorih, hodnikih, pa tudi po domovih.

V gospodinjstvih so še posebej priljubljene pri ljubiteljih domačih živali, družinah z majhnimi otroci in alergikih na prah.


Podjetje DB INVESTA d.o.o., iz Ljubljane, se že več kot 30 let v sodelovanju s podjetjem DB Comp d.o.o. in kasneje samostojno, ukvarja s prodajo čistil, strojev za čiščenje in ostalih pripomočkov za čiščenje. Izdelke tržimo pod lastno blagovno znamko Clarus 2000. Na podlagi dolgoletnih izkušenj uporabe izdelkov v raznovrstnih panogah in področjih, nudimo optimalno rešitev za vas. Kvaliteto naših izdelkov potrjuje mnogo zadovoljnih strank, ki z našimi rešitvami zagotavljajo čistočo v pisarnah, lokalih, restavracijah, kuhinjah, delavnicah, proizvodnjah, avtopralnicah in seveda tudi doma. Na voljo imamo preko 200 čistil in čistilnih pripomočkov, zato vas vabimo, da nam pišete ali nas pokličete.

Zemljevid

Oglas je objavljen
01.04.2022. ob 08:55
Do poteka še
do prodaje
Oglas je prikazan
369 -krat